Hartwell House

Un loc incarcat cu istorie si asta pentru ca Louis al XVIII-lea a trait aici, in celebra cladire georgiana. In zilele noastre, curtea este folosita pentru tenis, crochet si jogging. In interiorul cladirii se afla tavane inalte, candelabre si antichitati.

Pentru spa exista o piscina, o baie cu bule, sauna si un salon de frumusete. Pretul? De la 600 de dolari pe zi. 46 de dormitoare, apartamente si camere de receptie spatioase, elegante, cu tavane decorate in stil georgian, cu lambriuri, mobila veche si picturi fine au facut din acest hotel “Pride of Britain”, datorita standardelor inalte, impuse clientilor.

Importanta este si pozitionarea, el aflandu-se la numai o ora de centrul Londrei si de aeroportul Heathrow, astfel ca este locul ideal pentru o scurta vacanta. Hotelul a devenit un popular loc de intalniri, mai ales pentru ca aici se tin conferinte la nivel inalt, insa nimic nu se compara cu placerea oferita de facilitatile spa-ului.Spa-ul sau pretul vacantei depline

Bailiffscourt

Nu trebuie sa ne lasam pacaliti de aspectul medieval al cladirii, care a fost construita in 1930 pentru Lordul Moyne din familia Guinness. Efectul creat prin materialele folosite la construirea cladirii, este veritabil: ferestre separate prin sipci, bucati masive de lemn inasprit, cu rugozitati, platforma de piatra la intrare, tapiserii si dale din piatra, care abunda. Spa-ul are piscine inauntru si afara, sala de gimnastica, sauna si tratament de frumusete, pretul rasfatului fiind de 500 dolari pe zi.

Dupa cum spuneam, din exterior, cladirea poate parea destul de old-fashion, dar in momentul in care faci un pas inauntru, te simti purtat in cu totul alta lume. In 1927 Lordul si doamna Moyne l-au pus pe arhitectul Amyas Philips sa creeze iluzia unui loc medieval, un conac autentic, specific secolului XIII. Spa-ul sau pretul vacantei deplineRezultatul a fost o bijuterie arhitecturala extrem de confortabila.

Calcot Manor

O ferma luxoasa, grajduri si terenuri de tenis, piscina in curte, un loc imens de joaca si o cresa pentru cei mici. Spa-ul are piscina, sauna si sali de tratament. De asemenea, in incinta se afla un restaurant recunscut pentru specialitatile sale, restaurant care poarta numele de Conservatory.

Calcot Spa, aflat in incinta fermei, este de fapt un complex special de relaxare si facilitati pentru frumusete, sanatate si fitness. Creata intr-un stil inovator, spa-ul este restrictionat, numai membrii privati ai hotelului avand permisiunea sa profite de acest gen de relaxare. Sunt insa oferite astfel de servicii si celor care nu se numara printre membrii Calcot Manor, dar asta numai in Ziua Spa-ului. Pretul nu depaseste 500 dolari pe zi.

The Tedes Reach

Un hotel cu aspect traditional, vedere la mare...Este o zona accesibila, ajungandu-se aici atat cu masina, vaporul sau chiar tractorul. Este mai mult decat confortabil, nu foarte pretentios, costurile fiind de aproximativ 200 dolari pe zi.Spa-ul sau pretul vacantei depline Nu omitem insa faptul ca are o piscina destul de luxoasa, un intreg complex pentru placerea timpului liber, sala de gimnastica, o camera pentru jocuri si un salon cu tratamente pentru frumusete.

Chewton Glen


O casa impunatoare, cu fatada facuta din caramida rosie, este combinatia perfecta a unui hotel de lux, un club si spa. Eleganta, cladirea are camere mai mult decat spatioase, incarcate cu antichitati, flori, picturi si tesaturi deosebite. Printre facilitatile oferite, se numara si curtea hotelului, care este spatioasa si meticulos amenajata. Piscina, teren de tenis, de golf si teren special amenajat pentru plimbarea cu bicicleta. In interior regasim iarasi terenul de tenis, piscina, hidroterapie, sala de gimnastica si de frumusete. Nu foarte departe de cladire se afla o plaja amenajata. Chewton Glen este destinatia perfecta pentru escapadele romantice, evenimente corporatiste si private, la pretul de 870 dolari pe zi.