Cine s-ar fi gândit că primul an din noul deceniu va fi atât de diferit? Viețile tuturor oamenilor s-au schimbat radical și din câte se pare, normalitatea așa cum o știam va fi foarte greu de adus înapoi. Însă, orice s-ar întâmpla, trebuie să ne concentrăm pe lucrurile frumoase din viața noastră și să nu lăsăm evenimentele negative să ne afecteze foarte tare.

Din punct de vedere al programului de lucru, anul acesta, oamenii au descoperit cât de bine este să lucrezi de acasă, fără a mai înfrunta traficul infernal în fiecare dimineață și seară. Cele două (în unele cazuri chiar trei) ore economisite au fost petrecute în familie, pentru relaxare, pentru a descoperi un nou hobby sau o nouă modalitate de a rotunji veniturile lunare. Astfel spus, am redescoperit bucuria de a petrece timp de calitate, timp economisit prin anularea anumitor activități care pot fi realizate și în alt mod.

Să luăm exemplul cumpărăturilor: anul acesta, comerțului online și-a demonstrat din plin utilitatea. Oamenii au comandat online tot ce au dorit și astfel s-au protejat de Coronavirus și au economisit și mai mult timp. Gândește-te numai cât timp petreci săptămânal la cumpărături plus drumul până acasă. Dacă există o soluție atât de simplă și de eficientă, de ce să nu profiți de ea?

Astăzi putem comanda absolut orice ne dorim: alimente, produse de curățenie sau de îngrijire personală, mobilă, electrocasnice, chiar și produse perisabile sau fragile, așa cum sunt și florile. Da, ai citit bine! Poți comanda chiar și flori pentru cei dragi, dintr-o florărie online! Gândește-te de câte ori ți s-a întâmplat să ai nevoie de flori și să nu mai găsești deschis la florăria preferată sau pur și simplu să uiți că trebuia să cumperi un buchet sau un aranjament floral. Aceste situații nu se vor mai întâmpla de acum înainte, deoarece știi că există o alternativă foarte bună: livrare flori Bucuresti de la Maison d’Or!

Chiar dacă nu ai cum să dăruiești personal un buchet de flori persoanelor dragi sau dacă pur și simplu uiți să cumperi flori, te poți baza pe această florărie online oricând se întâmplă neprevăzutul. Ai la dispoziție sute de buchete de flori deosebite, grupate astfel încât să îți fie foarte ușor să le alegi, aranjamente florale, flori în cutii, coșuri cu flori și multe altele. Cea mai bună parte este că poți comanda și alte cadouri, cum ar fi ursuleți de pluș, torturi, ciocolată, parfumuri și multe altele, astfel încât să poți surprinde o persoană dragă într-un mod cât mai eficient, fără a mai fi nevoie să cauți cadouri în alte magazine.

Florile sunt livrate în ambalaje speciale pentru transport, care le vor proteja și le vor păstra frumoase până ajung la destinatar. În plus, nimeni nu va ști ce se află în cutiile de transport, așa că surpriza va fi pe măsură. Pentru București, livrarea se va realiza în maxim două ore de la plasarea comenzii, așa că nu trebuie să îți faci griji în privința timpului.

Ce spui? Te-am convins să comanzi flori online de la Maison d’Or?

Sursa foto principala: https://unsplash.com/photos/g62viwwidTA

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri