Din când în când, într-o relație apare inevitabila monotonie. Psihologii sunt de părere că este în regulă să apară plictiseala între doi oameni care se iubesc, dar trebuie, totuși, rezolvată rapid. Lucrul de care trebuie să te îngrijești cu prioritate este comunicarea. Aceasta stă la baza oricărei relații. Lucrurile nespuse tind să creeze conflicte, mai devreme sau mai târziu. Așa că hotărăște alături de partener să nu vă ascundeți lucruri, nici să le omiteți, ci pe un ton responsabil și matur să discutați lucrurile care vă deranjează.

Dacă simți, totuși, că undeva s-a împotmolit relația, poate este bine să o reîmprospătați. Ține minte că acest lucru ține de amândoi, nu doar de tine. Cu toate acestea, noi îți oferim câteva sugestii romantice pentru a vă duce relația la următorul nivel.

Drumeții și călătorii

Poate că sunteți ușor comozi, iar pandemia v-a speriat de tot spiritul aventurier. Cu toate astea, imobilitatea este un semn de nemulțumire în plan interior, așa că sfatul nostru este ca amândoi să treceți la acțiune. De fapt, cercetările arată că există o modalitate cheie de a menține scânteia într-o relație: încercați lucruri noi.

Este captivant și măgulitor atunci când persoana pe care o iubești te duce într-un loc total necunoscut și dorește să te surprindă. A face ceva nou te scoate din ritmul normal, îți stimulează creierul și te trezește la viață. Iată trei moduri interesante cu care să-l surprinzi pe partener:

  • alege destinația în prealabil, rezervă cazarea și informează-te despre ce puteți vizita în zonă, de la repere turistice până la cafenele sau restaurante;
  • alege cinci destinații potențiale (scrise fiecare pe o bucată de hârtie) și roagă-l să aleagă un număr. Iar aventura abia acum începe!
  • închiriați o rulotă și cutreierați țara împreună. Dacă puteți lucra în regim de telemuncă, cu atât mai bine. Astfel, vă veți bucura de frumusețile României și veți munci în același timp. O astfel de experiență vă va apropia din ce în ce mai mult, așa că nu este de ratat.

Detaliile contează

Imaginea de ansamblu se cunoaște prin piese mici de puzzle de care trebuie să ții cont în viață. Inclusiv lucrurile materiale sau planurile pentru o casă sau cumpărarea unei mașini sigure și mai încăpătoare fac parte din viața voastră.

Până acum îi cunoști obiceiurile, defectele, calitățile și îi cunoști preferințele. Îi știi deja colecția de parfumuri barbatesti, iar unul în plus nu strică niciodată. Din contră! Dacă este un tech-savvy, o să se bucure de o pereche de căști wireless performante. Nu face din asta un obicei, dar exprimă-ți mulțumirea și arată-i că nu ești surdă la plăcerile, pasiunile și dorințele lui.

Răsfață-l

Ai observat că și-a aranjat pachetul cu mâncare pentru a-l lua la muncă? Atunci nu mai sta pe gânduri și strecoară-i cu atenție un bilețel de dragoste în caserolă. La prânz îl va descoperi și cu siguranță va fi uimit. Ai putea să-i scrii o poezie de dragoste, un mesaj cu subînțeles, o glumă obraznică sau pur și simplu: „Te iubesc‟.

Oare cum ar fi să-i organizezi un masaj surpriză? Creează o atmosferă de aromaterapie în casă și răsfață-i simțurile. Aprinde lumânări parfumate, arde bețișoarele aromate și fă-i un masaj pe cinste cu uleiuri esențiale. Poți să dai un ochi pe tutorialele de masaj pentru începători de pe YouTube pentru a învăța câteva mișcări eficiente. Răsfăț și relaxare merită oricine, mai ales iubirea vieții tale.

Creativitatea o să te ajute în acest caz, așa că stimulați-vă relația fără inhibiții sau temeri nefondate. În acest mod o să vă cunoașteți și mai bine, cultivându-vă astfel dragostea care la început v-a unit.

Sursa foto: pexels.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri