Opel debuteaza cu noul Tigra Twin Top in segmentul masinilor coupe-cabrio. Lansat de curand pe piata interna noul Tigra va intra in lupta directa cu "leul"- Peugeot 206 CC, principalul sau concurent in acest segment.
Designul dinamic promite celor care il vor conduce o experienta de condus unica mai ales in varianta cabrio.

Cu toate ca dispune de un acoperis electro-hidraulic retractabil, noul Tigra face fata cu succes si celor care vor sa faca excursii si au nevoie de un spatiu destul de mare pentru bagaje.

Datorita tehnologiei noului acoperis, modelul ofera un volum de incarcare pentru bagaje de peste 500 de litri - 450 de litri in portbagaj, plus spatiul de depozitare de 70 de litri in spatele scaunelor.

Ca o comparatie, aceste valori se apropie de volumul de incarcare ale modelului Logan.


Identic cu acoperisul retractabil, usa portbagajului se deschide si se inchide electro-hidraulic la atingerea unui buton.

Echiparea standard include airbag-uri frontale si laterale, ABS, servodirectie, inchidere centralizata cu telecomanda, geamuri electrice, scaune sport cu reglare pe inaltime si radio cu CD-player.

Noul Tigra promite sa fie un concurent puternic pe piata masinilor coupe-cabrio, fiind desemnat cu ocazia salonului auto de la Geneva, de un juriu international, cabrioletul anului 2004.

Modelul este echipat cu doua motorizari pe benzina de 90 si 125 de cai putere, dar si cu un motor diesel de 70 de cai putere, care ii va multumi pe cei care opteaza pentru un consum redus de combustibil.

Pretul CIP al noului Tigra va incepe de la 13.403 de euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri