Casa Alexia- Moeciu

Casa Alexia- Moeciu

Casa Alexia din Moeciu se află într-o zonă liniștită, la intrarea în Moeciu de Jos, la câteva sute de metri de șosea și oferind priveliște asupra crestei Munților Piatra Craiului.

Casa dispune de patru camere duble cu băi proprii și living la etaj, două camere duble cu o baie la parter, bucătărie complet utilată la dispoziția turiștilor, terasă în pădure (12 locuri), curte mare cu locuri de parcare, foișor cu grătar din piatră, leagăn, trambulină, topogan, balansoar, șezlonguri.

Printre cele mai apropiate atracții turistice se numără:

  • Cascada “la Chisătoare”
  • Castelul lui Dracula din Bran,
  • Cetatea Medievalã din Rãșnov,
  • Pestera Râșnoavei – Rezervația de urși din Zărnești,
  • Canionul între Prăpastii din Zărnești.

O noapte de cazare în Casa Alexia pornește de la 80 de lei.

Sursa Foto: iturist.ro

Casa Claudiei- Vatra Dornei

Casa Claudiei- Vatra Dornei

Casa Claudia este situată în stațiunea Vatra Dornei, județul Suceava, într-o depresiune înconjurată de culmile Munţilor Călimani, Suhard şi Giumalău, și totodată aproape de Munţii Bistriţei.

Casa Claudia are o capacitate de cazare de 16 persoane și dispune de șapte camere cu băi proprii, dintre care șase camere duble și o cameră triplă.

Spațiile de cazare sunt dispuse la etaj și mansardă. Astfel, la etaj se află livingul, o cameră dublă, o cameră triplă și bucătăria complet utilată. Cât despre mansardă, aici se află trei camere duble matrimoniale, dintre care două cu balcon, respectiv două camere twin.

Unitatea de cazare pune la dispoziție WiFi, foișor, zonă de grătar, balansoar și parcare proprie gratuită.

O noapte de cazare în Casa Claudia pornește de la 110 de lei, iar închirierea integral a unității de cazare costă în jur de 870 de lei.

Sursa Foto: iturist.ro

Casa Anne - Bușteni

Casa Anne - Bușteni

Casa Anne este situată în Bușteni, pe Valea Prahovei, la poalele Bucegilor, la doar 10 minute distanță de mers pe jos de Pârtia Kalinderu, respectiv la 10 minute de gară.

Casa are priveliște asupra munților Bucegii şi a castelului Cantacuzino.

Unitatea de cazare dispune de șase camere duble cu baie proprie, un apartament cu două camere duble și living cu bucătărie utilată şi toaletă de serviciu.

Printre principalele atracții turistice din zonă, se numără:

  • Muzeul Memorial “Cezar Petrescu”,
  • Castelul Cantacuzino,
  • Pârtia Kalinderu,
  • Cascada Urlătoarea,
  • Vârful Babele,
  • Sfinxul din Bucegi,
  • Rezervația Naturală Complexă Peștera Ialomiței,
  • Monumentul Ultima Grenadă.

O noapte de cazare în Casa Anne costă de la 120 de lei.

Sursa Foto: iturist.ro

Casa Eden - Moeciu

Casa Eden - Moeciu

Casa Eden este situată în Moeciu de Sus, județul Brașov, la poalele munților Bucegi, într-una dintre cele mai frumoase zone turistice din țară.

Unitatea de cazare este amplasată la doar 600 metri de centrul stațiunii Moieciu de Sus.

În plus, Casa Eden dispune de o capacitate de cazare de șase adulți și trei copii în trei camere cu pat dublu, canapea și baie proprie, living și bucătărie complet utilată.

O noapte de cazare în Casa Eden costă de la 160 lei, iar închirierea întregii unități pornește de la 480 de lei/ noapte.

Sursa Foto: iturist.ro

Casa Bunicilor - Munții Apuseni

Casa Bunicilor - Munții Apuseni

Casa Bunicilor din Apuseni este amplasată în Geogel, un sat din comuna Ponor, județul Alba.

Construită aproape integral din lemn, Casa Bunicilor dispune de o capacitate de cazare de nouă adulți în trei spații de cazare, respectiv o cameră dublă cu pat dublu extra-large și baie proprie, o cameră triplă cu două paturi (un pat dublu și un pat de o persoană) cu baie comună și un apartament de două camere cu baie proprie dotat cu două paturi duble extra-large. La cerere, se pot instala pătuțuri pentru copii, pentru 40 lei per copil, per noapte.

Casa Bunicilor datează din anul 1925, iar în anul 2020, a reintrat într-un amplu proces de restaurare.

Printre activitățile pe care le puteți practica în zonă precum și atracțiile turistice pe care le puteți vizita, se numără Cheile Râmetului, Cheile Geogelului și Biserica de lemn (monument istoric).

De asemenea, la Casa Bunicilor sunt puși la dispoziție doi cai pentru echitație.

O noapte de cazare în Casa Bunicilor pornește de la 200 de lei, iar închirierea întregii unități poate ajunge la 1.000 de lei.

Sursa Foto: iturist.ro.

Sursa foto: iturist.ro