Top Line a lansat în România trei noi game de produse cosmetice profesionale ale brandului francez Academie Scientifique de Beaute Paris, dedicate fiecărei faze a maturității: Time Active, Youth Repair și Time+. Lansate în cadrul campaniei Growing Older Gracefully, noile produsele conțin până la 99% ingrediente naturale, provenite din Franța, din surse sustenabile.

Gama Academie Time Active asigură tenului prevenție anti-age și este concepută pentru femeia urbană, dinamică, activă, cu un stil de viață adesea încărcat.
Gama este compusă din crema de față Hydrastiane și crema pentru conturul ochilor Dynastiane Soin du Regard.

Particularitatea produselor constă în faptul că oferă protecție împotriva luminii albastre, emisă de ecranele gadgeturilor pe care le folosim zilnic (telefoane mobile, tablete, calculatoare, televizoare).

Ingredientul vedetă al gamei este extractul din floare de cireș, care contracarează efectele nocive ale vieții de zi cu zi asupra pielii (stres, lipsa somnului, mediul urban). Formula realizată în Franța ajută la asigurarea unei protecții finale a pielii împotriva îmbătrânirii cauzată de lumina albastră: oxidare, inflamație, pete pigmentare, relaxare cutanată și riduri.

Tratamentul profesional propus de Academie pentru completarea programului de înfrumusețate Time Active este Ritual Expres Intensiv Revitalizant, care se realizează în saloane și clinici de înfrumusețare, și asociază produse și tehnici de masaj care stimulează funcțiile celulare și revitalizarea pielii.

Gama Youth Repair regenerează tenul și corectează funcțiile celulare, facând posibilă corectarea impulsurilor negative din celule și contracararea procesului de îmbătrânire a pielii.

Gamei Youth Repair Academie îi asociază tratamentul Collagen Mask, realizat în salone sau clinici de înfrumusețare, ce stimuleză secreția naturală de colagen și elastină, având totodată efect redensifiant, antirid și anti-pete pigmentare.

Gama Time + oferă strălucire și reziliență și este compusă dintr-un serum - Serum ReStructurant Uniformisant - și o cremă - Soin Pro Calcium Redensifiant și reprezintă soluția ideală pentru tenurile care prezintă semne acute de avansare în vârstă.

Tratamentul cosmetic pereche asociat gamei Time + este Absolute Pro-Age, cu efect global de corectare a semnelor de avansare în vârstă și de susținere a sistemului imunitar al pielii.

Soluțiile pro-age Academie Scientifique de Beaute Paris se remarcă și prin modul sustenabil de dezvoltare și producție, pornind de la ingrediente până la produsul finit. Practic, toți activii sunt derivați natural, iar produsele conțin până la 99% ingrediente naturale, provenite din Franța, din surse sustenabile exploatate durabil și de industria alimentară. Întregul proces de producție se desfășoară în Franța iar, din sumele încasate ca urmare a comercializării gamelor, brandul susține proiecte de protecție a mediului și CSR la nivel global.

Noile game Academie sunt distribuite în România de Top Line și sunt disponibile în magazinele Top Line, saloanele partenere Top Line și pe www.toplineshop.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri