Candelabre uriase de cristal si mozaicuri. Adevarate opere de arta care alatura traditia si tehnologia, pentru a crea un mix estetic si inovator - Articol publicat in YourMoney, supliment de business lifestyle editat de Wall-Street
Specialistii spun ca totul este posibil asa ca artistii au luat cuvantul. Lucrate in sticla italiana de cea mai buna calitate si cristal de Bohemia, candelabrele devin adevarate valori, care ii ofera posesorului lor un univers aparte.

Orice candelabru poate fi personalizat, astfel ca, desi platesti mai mult, placerea oferita impinge limitele. Stilul rece, sobru uneori, al luxului se transforma fara doar si poate intr-un mediu relaxant, aproape uman. Sa lenevesti pe scarile casei si sa privesti in sus. Sa ai parte de un joc de lumini care iau forma primei tale viori...Poate o carte, iar pentru temerari, un imens glob pamantesc, cu toate continentele bine conturate. Poate un pistol sau un craniu, pentru cei mai indrazneti.

Rock and Royal a fost lansat in anul 2005, la Millionaire Fair in Cannes. Chiar daca au sediul in Rotterdam, angajatii calatoresc in jurul lumii pentru a lua comenzi si pentru a intampina nevoile extravagante ale clientilor. Si pentru a demonstra standardele inalte si cine sunt adeptii stilului, trebuie stiut ca ele se afla in case si hoteluri hip din intreaga lume. Printr-o fuziune a elegantei cu lucrurile fara valoare, candelabrele Rock and Royal pot lua orice forma, de la sticle de sampanie pana la cranii si oase.

Candelabre extravagante, sic, cu personalitate
Candelabrele au insa o istorie veche si foarte bogata. Candelabrul, care inseamna de fapt suport pentru lumanare, era facut din doua grinzi de lemn batute in cuie, in forma de cruce, fiecare dintre capete luand forma unui suport pentru lumanari. Candelabrele erau solutia optima pentru iluminat, mai luminoase decat orice alta sursa, insa destul de exclusiviste, pentru ca nu oricine se putea bucura de ele, din cauza pretului foarte piperat. De-a lungul secolelor, forma si materialul din care erau confectionate s-au schimbat. Cea mai dramatica schimbare s-a intamplat odata cu descoperirea sticlei de cristal, in secolul XVII-lea.

Candelabre extravagante, sic, cu personalitate
Este mai mult decat interesant sa vezi cum un produs traditional se transforma in ceva fresh, in ton cu noile tendinte, si te scoate in evidenta cu orice pret.

Elemente decorative 'impertinente', culori specifice, referiri la subcultura, toate caracterizeaza viziunea artistica a lui Hans van Bentem. Nascut in Haga, artistul isi exprima talentul intr-o varietate de materiale. Ca 'ceramist', artistul poate fi considerat un 'omnivor', avand ca muza corpul uman. Cat despre obiectele din sticla, este cu certitudine adeptul artei de mari dimensiuni. De la bucatile comice pana la tot ce inseamna lumea reala, artistul jongleaza cu ingredientele comunicarii contemporane.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri