Specialistii spun ca totul este posibil asa ca artistii au luat cuvantul. Lucrate in sticla italiana de cea mai buna calitate si cristal de Bohemia, candelabrele devin adevarate valori, care ii ofera posesorului lor un univers aparte.

Orice candelabru poate fi personalizat, astfel ca, desi platesti mai mult, placerea oferita impinge limitele. Stilul rece, sobru uneori, al luxului se transforma fara doar si poate intr-un mediu relaxant, aproape uman. Sa lenevesti pe scarile casei si sa privesti in sus. Sa ai parte de un joc de lumini care iau forma primei tale viori...Poate o carte, iar pentru temerari, un imens glob pamantesc, cu toate continentele bine conturate. Poate un pistol sau un craniu, pentru cei mai indrazneti.

Rock and Royal a fost lansat in anul 2005, la Millionaire Fair in Cannes. Chiar daca au sediul in Rotterdam, angajatii calatoresc in jurul lumii pentru a lua comenzi si pentru a intampina nevoile extravagante ale clientilor. Si pentru a demonstra standardele inalte si cine sunt adeptii stilului, trebuie stiut ca ele se afla in case si hoteluri hip din intreaga lume. Printr-o fuziune a elegantei cu lucrurile fara valoare, candelabrele Rock and Royal pot lua orice forma, de la sticle de sampanie pana la cranii si oase.

Candelabre extravagante, sic, cu personalitate Elemente decorative 'impertinente', culori specifice, referiri la subcultura, toate caracterizeaza viziunea artistica a lui Hans van Bentem. Nascut in Haga, artistul isi exprima talentul intr-o varietate de materiale. Ca 'ceramist', artistul poate fi considerat un 'omnivor', avand ca muza corpul uman. Cat despre obiectele din sticla, este cu certitudine adeptul artei de mari dimensiuni. De la bucatile comice pana la tot ce inseamna lumea reala, artistul jongleaza cu ingredientele comunicarii contemporane.