Adidașii ala Crocs ai lui Kanye West

Adidașii ala Crocs ai lui Kanye West

Rapper-ul Kanye West este cunoscut pentru brandul său de încălțăminte Yeezy. Lansați anul trecut, adidașii seamână foarte mult cu papucii crocs.

Pantofii au primit păreri negative din partea publicului care au spus că sunt cei mai urâți pantofi pe care i-au văzut până acum, comparându-i cu niște sandale crocs topite la microunde. Prețul pentru o astfel de pereche poate ajunge și până la 500 dolari.

Sursă foto: Farfetch

Papucii „perucă”

Papucii „perucă”

Papucii Gucci Princetown Horsebit lansați din toamna anului 2016 sunt fabricați din păr de capră vopsit din China. În cazul în care ai vrea să cumperi acești pantofi, ar trebui să alegi o pereche cu jumătate de număr mai mare, aceasta fiind recomandarea brandului de fashion. Atunci când au fost lansați, publicul a ironizat noua creație a casei de modă Gucci spunând că seamănă cu părul lui Donald Trump. Prețul papucilor este pe măsură: 1.800 dolari.

Sursă foto: Gucci

Cizmele copită

Cizmele copită

Maison Margiela, fostă Maison Martin Margiela, este o casă de modă de lux franceză cu sediul central la Paris și fondată în 1988 de designerul belgian Martin Margiela. Casa produce atât colecții artizanale haute couture, cât și colecții purtabile.

Cizmele tabi au fost inspirate din tabi-urile japozene, șosete purtate cu sandale. Publicul nu a fost prea încântat de lansarea acestor pantofi, spunând că seamână cu picioare de porc, de capră sau picioare ale unei cămie. Deși aspectul lor nu este unul atractiv și probabil și incomod, cizmele costă nu mai puțin de 720 euro.

Sursa foto: MyTheresa

Sandale cu „suspensie”

Sandale cu „suspensie”

Christopher John Kane este un designer de modă scoțian cu sediul la Londra. Pantofii au fost lansați în colecția toamnă/iarnă 2018 la London Fashion Week. Designerul a colaborat cu marca de pantofi ortopedici Z-Coil din piele, cu cristale. Acești pantofi urâți se diferențiază de alții prin faptul că au fost produși pentru a reduce disconfortul atunci când mergi pe tocuri. Prețul pantofilor este de 895 dolari.

Sursă foto: Christopher Kane

Saboții cu fân

Saboții cu fân

Brandul de modă La Double J a creat saboții negri Jean, în colaborare cu designerul italian de încălțăminte Fabrizio Viti.

Saboții sunt fabricați în Italia din pânză geometrică cu imprimeu Lucky Charm - un model conceput pentru casa de modă în 2019 - și așezate pe o talpă de lemn neagră și groasă care dau o atmosferă din anii 1970. Prețul pentru o astfel de pereche ajunge la 500 euro.

Sursă foto: Matches Fashion

Sursa foto: Gucci