Dezvoltat în ultimii 3 ani pornind de la o nevoie personală a unuia dintre membrii familiei fondatorilor, Centrul de rezidență pentru seniori Trai Bun a anunțat mutarea locației în partea de Nord a Bucureștiului, în proximitatea pădurii Băneasa. Această zonă din Otopeni (Calea Bucureștilor nr. 56) a fost aleasă pentru că oferă liniște seniorilor, dar în același timp permite familiilor să ajungă ușor pentru a-și vizita bunicii cazați la căminul de bătrâni Trai Bun.

Noul centru beneficiază de dotări moderne, la cele mai înalte standarde de calitate întâlnite în locații similare din vestul și nordul Europei. Centrul de rezidență pentru seniori Trai Bun îmbină condițiile de locuire cu facilitățile medicale necesare îngrijirii părinților și bunicilor celor care aleg această locație pentru persoanele dragi, aflate la vârste înaintate.

"Deși conceptul de centru de bătrâni este considerat de unele persoane ca un loc trist, un final nedorit al vieții, Centrul de rezidență pentru seniori Trai Bun nu se încadrează într-o astfel de imagine. Ne-am dorit să fie un loc în care cei cazați aici chiar să se bucure de fiecare clipă, să poată socializa cu alte persoane, să beneficieze de o bună îngrijire conform nevoilor lor medicale. Spre deosebire de singurătatea acasă și de vulnerabilitate pe cont propriu, aici rudele noastre aflate la vârste înaintate au avantajul unui statut VIP, așa cum merită deplin! Trăiesc în siguranță, au parte de condiții moderne, relaționează cu personal specializat și empatic. Pe scurt, trăiesc mai plăcut această parte a vieții, ca într-o mare familie", explică Roxana Sîrbu, managerul centrului de rezideță.

După 3 ani de evoluție, Centrul de rezidență pentru seniori Trai Bun a ales mutarea într-o locație cu spațiu mai generos, cu o suprafață de aproximativ 3000 mp de parc. Există două corpuri de clădire de tip pensiune, camere spațioase cu baie proprie și televizor, livinguri și zone de luat masa, terasă acoperită. Facilitățile medicale includ paturi electrice medicale, asistență medicală 24 / 7, concentrator de oxigen, monitor funcții vitale și o echipă medicală complexă, formată din medic generalist cu competente pe geriatrie, medic neurolog, medic psihiatru, medic psiholog, medic de recuperare, fizioterapeut și kinetoterapeut.

Pentru a celebra aniversarea a 3 ani și mutarea într-un spațiu nou, Centrul de rezidență pentru seniori Trai Bun a lansat o ofertă promoțională destinată noilor clienți, valabilă până la finalul anului 2021. Se acordă discount de 33 % din pachetul de bază, un preț promoțional de 3000 RON / lunar pentru pachetul de servicii ce include:

- linie de gardă cu asistent medical

- monitorizare parametrii vitali (2/zi sau la nevoie - TA, AV, SPO2, temperatură)

- administrare de medicamente: oral, I.M., I.V., subcutanat, PEV

- monitorizarea continuă a parametrilor vitali (la nevoie)

- hrană gătită în bucătărie proprie, de 3 ori /zi plus două gustări

- saloane și băi special amenajate pentru nevoile specifice ale pacienților

- igiena corporală, o dată la două zile și la nevoie (produse de igienă incluse)

- oxigenoterapie

- măsurare glicemie

- îngrijirea escarelor (fără cost hidrocoloid)

Centrul de rezidență pentru seniori Trai Bun, un altfel de cămin de bătrâni, se adresează tuturor celor care își doresc o bătrânețe demnă pentru părinții și bunicii lor. Siguranța oferită de un astfel de centru este principalul factor luat in considerare de către familiile ce aleg această variantă pentru seniorii lor. Pachetul servicii nu se rezumă la cazare, ci îmbină aspectele sociale cu cele medicale.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri