În vreme de iarnă, patinajul devine una dintre activitățile de relaxare pe care le practicăm (nu cel artistic, cel destinat amatorilor, copii sau adulți). wall-street.ro a aflat ce patinoare se vor deschide, când se vor deschide și dacă accesul se va face sau nu în baza certificatului verde.

Afi Palace Cotroceni

Patinoarul amplasat în AFI Palace Cotroceni, Cotroceni on Ice, este deschis pe tot parcursul anului (deci e o modalitate bună de răcorire pe timp de vară). Programul zilnic este structurat pe sesiuni de 90 de minute cu pauze de 30 de minute între o sesiune și alta, pentru refacerea peliculei de gheață.

Având în vedere perioada pandemică, pe patinoar, pe lână patine, și masca de protecție este obligatorie. De asemenea, există recipiente cu dezinfectant înainte de a intra pe suprafața cu gheață. Totodată, este asigurată o suprafață de aproximativ șapte metri pătrați pentru fiecare persoană, pe gheață.

patinoar cotroceni

Sursa Foto: www.patinoarafi.ro

Accesul la patinoar este contra cost, astfel:

  • în timpul săptămânii:
    • Copii (cu vârsta până la 12 ani): 20 lei/ intrare (cu închiriere patine - 33 lei),
    • Elevi, Studenți, Pensionari: 22 lei/ intrare (cu închirierepatine - 35 lei),
    • Adulți (de la 18 ani): 25 lei/ intrare (cu închiriere patine - 38 lei).
  • în weekend (vineri- duminică):
    • Copii (cu vârsta până la 12 ani): 23 lei/ intrare (cu închiriere patine - 36 lei),
    • Elevi, Studenți, Pensionari:: 25 lei/ intrare (cu închiriere patine - 38 lei),
    • Adulți (de la 18 ani): 28 lei/ intrare (cu închiriere patine - 41 lei).

ATENȚIE! Începând cu 1 noiembrie 2021, patinoarul Cotroceni on Ice va fi închis pentru mentenanță, iar organizatorii estimează că va fi resdeschis la finalul lunii, potrivit unui anunț pe pagina de Facebook. Accesul se face pe baza certificatului verde, având în vedere plasarea patinoarului.

Mall Veranda

Patinoarul din Mall Veranda se află în curs de deschidere. Cel mai probabil, acesta va fi inaugurat săptămâna viitoare, pe 26 noiembrie, au declarat reprezentanții patinoarului, pentru wall-street.ro.

Patinoarul va fi deschis în intervalul orar 10:00 – 21:00, iar oamenii vor putea intra în serii.

patinoar mall veranda

Accesul la patinoar costă 15 lei, iar închiriatul patinelor, 15 lei.

Parc Bazilescu

Patinoarul de la Parcul Bazilescu se va redeschide și el în curând. Potrivit celor transmise wall-street.ro de către reprezentanții patinoarului, aceștia speră ca după 27 noiembrie, activitatea să fie inaugurată.

Sursa Foto: Patinoar Bazilescu/ Facebook

Totodată, aceștia nu au precizat dacă accesul se va face pe bază de certificat verde, urmând să anunțe și aceste detalii, în funcție de situația epidemiologică.

Patinoarul de la Parc Bazilescu se află pe Bulevardul Bucureștii Noi. Conform prețurilor postate anul trecut, intrarea la patinoar costa 15 lei.

Mega Mall

În Mega Mall este un alt patinoar la care românii pot avea acces. Reprezentanții centrului comercial au confirmat, pentru wall-street.ro, că acesta se va deschide în curând, însă nu există o dată sigură, care poate fi comunicată. În prezent, se lucrează la amenajarea patinoarului.

Însă ceea ce este important de menționat este faptul că accesul la patinoar se va face în baza certificatului verde.

Prețurile pentru accesul la patinoar nu au fost încă actualizate, însă, în sezonul trecut, de luni până joi, costul era 20 de lei, iar de vineri până duminică, 25 de lei. Închirierea patinelor costa 15 lei.

Patinoar Drumul Taberei

Patinoarul Drumul Taberei se află în parcul Moghioroș, iar dacă totul merge bine, din punct de vedere organizatoric, dar și climatic, acesta se va deschide pe 27 noiembrie.

Încă nu sunt cunoscute detalii legate de accesul la pationar, însă organizatorii consideră că nu va fi necesar certificatul verde, fiind vorba de un spațiu amenajat într-un parc, nu într-un centru comercial.

Promenada Mall nu va mai dispune de patinoar, iar la Băneasa Shopping City încă nu este sigur de amenajarea unui astfel de spațiu.

Sursa foto: www.patinoarafi.ro/ Galerie FOTO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristina Marin
Cristina Marin s-a alăturat redacției la începutul anului 2020, cu puțin timp înainte de declanșarea pandemiei. Coincidență sau nu, cei peste trei ani petrecuți în cadrul rețelelor private de sănătate din România au ajutat-o să înțeleagă mai bine relația dintre pacient și sistemul de sănătate autohton despre care scrie în prezent la publicația Wall-street.ro. Cristina se află în permanentă legătură cu medicii din spitalele românești și...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri