Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, iar cadourile pentru prieteni sau familie sunt la mare căutare în această perioadă. Pentru ca Moș Crăciun să nu rămână cu sacul gol, iată care sunt orașele din Europa în care puteți face cumpărturi de Crăciun.

Londra

Londra este unul dintre cele mai cunoscute orașe pentru cumpărăturile de Crăciun.

În plus, în această perioadă, companiile aeriene au reduceri peste reduceri pentru ca turiștii să poată călători la prețuri accesibile. În plus, cu o rată de vaccinare de circa 80%, Marea Britanie este și unul dintre cele mai sigure state în vreme de pandemie.

Citește și: Relaxare în Marea Britanie: târg de Crăciun fără mască și distanțare socială (wall-street.ro)

Oxford Street are peste 2 kilometri lungime și are toate magazinele de top, inclusiv magazinul emblematic Primark.

Covent Garden reunește suveniruri inedite și buticuri la modă, iar Bond Street este cea mai bună stradă pentru cumpărături de designer.

Roma

Roma este un alt oraș în care vă puteți face cumpărăturile de Crăciun și unde puteți găsi cadouri inedite. Cu o rată de vaccinare ridicată, Italia este și ea pe lista statelor sigure în vreme de pandemie. Prin urmare, cu certificatul verde la purtător, turiștii pot cheltui oricât de mulți bani vor dori.

Spre deosebire de unele dintre marile orașe comerciale din Europa, Roma nu este plină de magazine universale. Via del Corso are cele mai multe dintre magazinele cunoscute. Veți găsi o mulțime de magazine italiene de pantofi, bijuterii și îmbrăcăminte, la prețuri foarte rezonabile și cu stocuri diferite de cele pe care le veți găsi acasă.

Asigurați-vă că vizitați și Via Condotti, aici sunt reunițu designerii de top, inclusiv Prada, Fendi, Valentino, Dolce & Gabbana și Versace.

Barcelona

Din nou, unul dintre orașele sigure în ceea ce privește pandemie, Barcelona își așteaptă turiștii de Crăciun.

Las Ramblas este una dintre cele mai emblematice străzi din lume, unde veți găsi, cu siguranță, cadouri pentru familie și prieteni. Aici găsiți branduri precum Desigual, care vor bucura femeile din cercul de prieteni.

Berlin

Cunoscută pentru minunatele târguri de Crăciun, capitala Germaniei este și un rai al cumpărăturilor de sărbători.

În Berlin puteți merge pe cel mai mare bulevard care unește magazine mai mici sau mari, cu suveniruri sau vestimentație de designeri.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri