Chiar dacă numeroase persoane folosesc un dozator de apă atât în cadrul domiciliului personal, cât și la locul de muncă, există și oameni care nu sunt convinși de faptul că această alegere li se potrivește.

Totuși, trebuie admis faptul că un dozator reprezintă o investiție de lungă durată, care aduce nenumărate beneficii și care te scutește de o serie de probleme care se ivesc pe parcurs. Deși acest subiect nu poate fi epuizat în doar câteva cuvinte, iată o serie de argumente care te vor convinge că utilizarea unui astfel de dispozitiv este extrem de avantajoasă!

Perfect pentru cei care vor să economisească timp și efort

Hidratarea este esențială pentru un stil de viață sănătos, însă aprovizionarea constantă cu apă poate fi un proces destul de costisitor din punctul de vedere al timpului și efortului pe care le depui. Pentru a face economii din aceste puncte de vedere, ar trebui să apelezi la H2On, singurul serviciu de livrare apă din România care realizează transportul în aceeași zi în care a fost efectuată comandă.

Când utilizezi un dozator de apa, ai acces oricând dorești la o sursă de apă de calitate superioară. În plus, dacă alegi apa H2On, vei consuma un produs recunoscut atât la nivel local, cât și internațional pentru calitatea și puritatea sa. Premiată trei ani consecutiv cu titlul Superior Taste Award, apa oferită de acest brand reprezintă cea mai bună alegere pe care o poți face pentru sănătatea ta și a celor din jur.

Contribuie la protejarea mediului

Fiecare persoană și companie ar trebui să fie conștientă de pericolele care amenință mediul înconjurător și să își asume responsabilitatea pentru rolul pe care îl joacă. Utilizarea unui dozator de apă reprezintă o alegere eco, prin intermediul căreia poți contribui la protejarea mediului înconjurător.

Un bidon de apă de 19 litri oferit de H2On este echivalentul a aproximativ 9 sticle de apă confecționate de PET. În plus, bidoanele sunt oferite în custodie, ceea ce înseamnă că trebuie returnate către H2On odată ce au fost consumate, unde vor fi reciclate corespunzător.

Oferă acces la apă rece, caldă sau la temperatura camerei

Extrem de util, un dozator profesional oferă atât apă rece, cât și apă caldă sau la temperatura camerei. Astfel, va fi extrem de simplu să savurezi un ceai, o cafea instant sau doar un pahar de apă sănătos și hidratant. În plus, dispozitivele puse la dispoziție de H2On au sisteme de protecție împotriva copiilor. Prin intermediul acestei funcții, ai garanția că eviți situațiile nedorite, în care cei mici s-ar putea accidenta.

Te bucuri de servicii accesibile de igienizare

Igienizarea specializată parțială a unui dozator de apă trebuie efectuată o dată la șase luni, iar cea totală, anual. Acest tip de curățare poate fi realizat exclusiv de către profesioniști în cadrul unor atelierele specializate. În momentul în care colaborezi cu H2On pentru astfel de servicii și produse, vei beneficia și de igienizare realizată corespunzător, la standarde înalte, totul la prețuri accesibile. Printre serviciile incluse în pachet, se numără și procesul de ozonizare, calcifiere și dezinfectare biologică.

Așadar, dacă a venit momentul să achiziționezi un dozator de apă, accesează platforma online H2On, o companie 100% autohtonă. Aici vei găsi modele performante de dozatoare, apă sub brand propriu, precum și multe alte produse și servicii care îți vor oferi nenumărate avantaje!

Sursa foto: unsplash.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri