Ca în fiecare an, artizanii Grace Couture Cakes lansează o colecție specială dedicată lunii februarie - The Love Edition, cu prăjituri sau torturi, cu forme și decoruri speciale.

Noua colecție de Valentine’s Day și Dragobete de la Grace Couture Cakes este disponibilă online și în Cake Shops până pe 24 februarie.

Puteți alege torturile French Kiss, Bacio di Vanilla, Harmonie Blanc, Gianduja Noisette, Red Velvet sau Orchidea Nera cu detalii romantice sau unul din cele doua torturi în ediție limitată:

  • Romantic Cake, cu blat de cacao, mousse de ciocolată albă, mousse de ciocolata albă cu fructe de pădure,
  • Be my Valentine Cake, cu blat amaretto de migdale, mousse de ciocolată neagră belgiană, blat cacao și crema de vanilie.

Nu lipsesc nici Rose Cake (blat amaretto și mousse de vanilie) și Love Cake (strat crocant cu migdale și mousse de mango și fructul pasiunii).

Și, pentru prima dată, pe lângă eclerele personalizate cu mesaje de iubire, găsiți acum eclerele Orangette au Chocolat, Coconut Cream, Vanilla Pecan și Raspberry Blush cu o doză extra de romantism.

Lansat în anul 2012, Grace Couture Cakes a fost primul atelier de cofetărie couture din România, fiind recunoscut pentru lansarea tendințelor din domeniul haute patisserie pe piața locală. Gamele proprii de torturi și prăjituri includ: Signature Cakes, Essential Cakes, Tartes Bar, Éclair Affair și Craquelin Choux, alături de macarons, praline artizanale și alte dulciuri și prăjituri în ediții speciale dedicate sărbătorilor: Crăciun, Revelion, Valentine’s Day, Dragobete, 1 și 8 martie, Paște sau Halloween.

Atelierul produce torturi și prăjituri pentru nuntă, botez sau alte evenimente private și corporate, oferind și servicii de amenajare candybar. Produsele Grace Couture Cakes se găsesc în cele două Cake Shop-uri din Piața Dorobanți nr. 5 și din Băneasa Shopping City, dar și online.

Sursa foto: Grace Couture Cakes

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri