Will Smith a dat asigurări că acceptă şi respectă decizia Academiei de la Hollywood, care îi interzice participarea la toate evenimentele pe care le va organiza, inclusiv decernarea premiilor Oscar, în următorii zece ani.

Accept şi respect decizia Academiei”, a spus actorul într-o scurtă declaraţie trimisă de reprezentantul său presei americane, potrivit Agerpres.

Academia de Arte şi Ştiinţe Cinematografice din Statele Unite a decis să îi interzică actorului să participe la orice ceremonie sau eveniment pe care instituţia le organizează, timp de zece ani, ca pedeapsă pentru palma pe care actorul i-a dat-o comediantului Chris Rock, după gluma făcută pe seama soţiei sale.

''Domnului Smith nu i se va permite să participe la niciun eveniment sau program al Academiei, personal sau virtual", indiferent dacă este vorba sau nu de premiile Oscar, şi cu efect imediat, a precizat într-un comunicat consiliul de administraţie al Academiei, care s-a întrunit vineri dimineaţă.

Academia de film a acceptat demisia lui Will Smith, pe care acesta a prezentat-o săptămâna trecută, dar nu i-a retras Premiul Oscar pentru cel mai bun actor, primit luna trecută pentru rolul din "The Williams Method".

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri