Un stadion de baseball din America vinde cel mai scump burger din lume la prețul de 33.000 de dolari (echivalentul a 25.000 de lire sterline).

Burgerul are scopul de a comemora titlul Atlanta Braves World Series 2021 și a făcut furori pe rețelele de socializare, mulți oameni împărtășindu-și gândurile, scrie The Mirror.

Pentru prețul ridicat, burgerul include o mulțime de ingrediente de lux, inclusiv o bucată de vită Wagyu, ouă la tigaie, foie gras, coadă de homar, brânză cheddar Tillamook, aioli cu trufe și roșii. Vine și cu o porție de cartofi prăjiți cu parmezan.

Există două variante ale burgerului: opțiunea ieftină costă 151 de dolari (116 lire sterline), prețul referindu-se la cei 151 de ani în care Braves au existat. Burgerul mult mai scump costă 33.000 de dolari (25.000 de lire sterline) și vine în ediție limitată.

Bineînțeles, reacțiile utilizatorilor online nu au întârziat să apară, aceștia comentând pe Twitter prețul enorm de mare al burgerului. Bineînțeles, au existat și curajoși care au îndemnat la achiziționarea burgerului.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri