Când vorbim despre Sweet Moments, vorbim în primul rând de pasiune, pentru că de la pasiune a început totul.

Sweet Moments s-a născut din dorința de a aduce un nou standard de calitate în domeniul cofetăriei și a le reda clienților încrederea că există și prăjituri cu gust și aromă, de care nu poți să te mai saturi!
Produsele noastre se recomandă de la sine prin calitatea materiilor prime folosite, grija fabricării lor prin gustul excepțional. Ciocolată Callebaut, ciocolată belgiană fină, se regăsește în preparatele Sweet Moments. Folosim frișcă de calitate superioară, unt, ne alegem o parte din materia primă de la producătorii locali certificați iar atenția pentru alegerea celor mai calitative produse pentru materia primă este prioritatea noastră. Nu folosim adaosuri sintetice, de aceea fabricăm prăjituri în serie limitată, pentru ca dumneavoastră să vă puteți bucură din plin de aroma și prospețimea lor!
Activând în domeniul ospitalității, grijă noastră este de a aduce bucurie și plăcere culinară pentru dumneavoastră, clienții noștri, prin produse excepționale. În laboratorul nostru vei găsi rețete proprii și o echipă plină de entuziasm pentru a vă crea un eveniment excepțional și o experiență unică a bunului gust. Încearcă!
Îți oferim torturi personalizate, torturi naked, torturi create pentru evenimete speciale de nuntă sau botez.
Avem o varietate de prăjituri pentru realizarea unui candy bar unic. Servicii incluse la comandarea candy bar-ului:

• Degustarea gratuită a produselor din oferta de preț
• Consultanță și asistență
• Personalizare a conceptului de candy bar comandat în funcție de tematica evenimentului
• Montare candy bar cu decorațiuni personalizate , vase, accesorii special create
• Asigurare transport gratuit în București

Dacă te-am făcut curios ne poți vizita:
Website: www.sweetmoments.ro
Email : info@sweetmoments.ro
Telefon : 0745.199.938

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri