Începând cu acest weekend, Calea Victoriei redevine pietonală, timp în care bucureștenii pot bucura de plimbări lungil pe această rută, la fiecare final de săptămână.

Programul „Străzi deschise” acoperă zona Bulevardului Kiseleff, pentru activități sportive, și Calea Victoriei, cu străzile adiacente, pentru evenimente culturale, ce includ spectacole de teatru, expoziții, recitaluri de muzică și poezie, ateliere pentru copii, lectură de text. Proiectul care lasă libere străzile doar pentru pietoni va dura până pe 16 octombrie, inclusiv.

Iată cum arată Calea Victoriei și străzile adiacente, în prima zi de străzi deschise din București, din 2022.

Calea Victoriei

Calea Victoriei

Calea Victoriei

Calea VictorieivCalea VictorieiSursa foto: Wall-Street.ro

Ce alte străzi și bulevarde din București ar putea deveni pietonale

Primăriile de sector au propus deja străzile care, timp de patru weekend-uri, vor fi transformate în locuri de promenadă, cu multă muzică, sport și voie bună.

Astfel:

  • Sectorul 1 a propus ca Bd. Bucureștii Noi să devină zonă pietonală și se iau în calcul Barbu Delavrancea și Promenada Verde;
  • În Sectorul 2 vorbim despre giratoriul de pe Strada Maior Coravu, aflat la intrarea în Arena Națională, și str. Mătăsari , în perimetrul dintre Pache Protoponescu și Matei Voievod;
  • Sectorul 3 își propune să transforme strada Câmpia Libertății ìn zonă de promenadă;
  • Sectorul 4 a venit cu varianta Șos. Berceni și str. Candiano Popescu;
  • Sectorul 5 intră în proiect cu Zona Parcului Sebastian;
  • Sectorul 6 a stabilit ca Bd. Drumul Taberei, între fostul cinematograf Favorit și Parcul Drumul Taberei, să fie pietonală, în iunie și iunie, cu posibilitatea de extindere a programului în această zonă.

Sursa foto: Wall-Street.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri