Odată cu venirea verii, obiceiurile de consum ale românilor se schimbă, în ton cu vremea de afară. Patronii și managerii restaurantelor, cluburilor, barurilor sau teraselor știu foarte bine că, de exemplu, vor fi tot mai apreciate cocktail-urile și diferite alte sortimente de băuturi în componența cărora intră și câteva cuburi de gheață.

Prin urmare, este nevoie să fie cât mai bine pregătiți pentru vara fierbinte, cu mulți clienți savurând mai multe pahare, de dimineața devreme până noaptea târziu.

Echipamentele care contribuie decisiv la satisfacția clienților sunt noile masini de gheata, care produc atât fulgi, cât și cuburi de gheață. Cu ajutorul acestora, devine posibilă atât păstrarea, cât și servirea băuturilor în cele mai bune condiții. Prin urmare, pe de o parte este evitată risipa, iar pe de altă parte profitul crește și datorită mulțumirii clienților, care savurează licorile preferate exact așa cum își doresc!

Detalii esențiale la cumpărarea unei mașini de gheață

Atunci când achiziționați un astfel de echipament HoReCa, unul dintre cele mai importante criterii de care trebuie să țineți cont este reprezentat de tipul de răcire pe care îl asigură: cu aer sau cu apă.

Răcirea cu apă presupune un consum mai mic de curent electric, putând astfel să genereze economii. Pe de altă parte, este însă consumată și apă ca materie primă. Din oferta magazinelor care comercializează echipamente HoReCA fac parte diferite modele de acest tip. cu prețuri care pornesc de la mai puțin de 4 000 de lei si pot ajunge la peste 10 000 de lei, în funcție de capacitate și de alte caracteristici.

O mașină de gheață care folosește aerul drept agent de răcire generează consum ceva mai mare de electricitate, însă permite economii în ceea ce privește consumul de apă. Prețurile modelelor din această categorie pornesc de la suma de aproximativ 3 500 de lei și pot ajunge la 20 000 de lei.

Capacitatea de a funcționa neîntrerupt, printre calitățile esențiale ale produselor!

Toate modelele noi de mașini de gheață sunt proiectate astfel încât să funcționeze fără întrerupere, pe parcursul întregii ore, astfel încât un alt criteriu esențial în funcție de care sunt alese constă în productivitatea oferită de-a lungul a 24 de ore. Din acest punct de vedere, există atât echipamente potrivite pentru barurile sau terasele de dimensiuni mai mici, care produc 22 de kilograme de gheață într-o zi, cât și mașini de gheață ideale pentru cluburile și restaurantele cu un flux mare de clienți, a căror productivitate ajunge la nu mai puțin de 300 de kilograme în 24 de ore!

În plus, managerii și administratorii cu experiență în domeniu sunt conștienți de faptul că un astfel de aparat este esențial nu numai în perioada verii, când temperaturile caniculare îi fac pe clienți să aleagă din meniu numeroase băuturi reci. De fapt, multe preparate care se bucură de popularitate pe tot parcursul anului nu pot fi realizate fără ele, indiferent cât de reci ar fi servite. Este vorba, de exemplu, de frappé-uri, de diferite cocktailuri sau de deserturile cu fulgi de gheață, atât de mult apreciate de cei mici.

Astfel, alegerea unei mașini de gheață performante se dovedește o investiție inspirată, care contribuie la succesul afacerii atât în lunile călduroase de vară, cât și de-a lungul întregului an!

Sursa foto: unsplash.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri