Peste 500 de kilograme de cocaină au fost găsite în sacii care ar fi trebuit să fie plini cu boabe de cafea, livrați fabricii Nespresso din Romont, Elveția.

Compania a alertat poliția, după ce a găsit praf alb în sacii proaspăt sosiți din Brazilia, scrie Le Matin. Analizele de laborator au arătat că este vorba de cocaină. Valoarea sa de piață e estimată la peste 48 de milioane de euro.

”Substanța respectivă nu a intrat în contact cu niciun din produsele sau echipamentele pe care le folosim la fabricarea produselor noastre”, a transmis Nespresso.

Citește și: Șampanie contaminată cu ecstasy, vândută online în mai multe state UE. O persoană a murit, alte 11 au ajuns la spital

FOTO: Poliția Cantonală din Fribourg

Poliția încearcă să afle cum au reușit traficanții să aducă drogurile până în Elveția. Sacii erau împărțiți în cinci containere de transport. Este una dintre cele mai mari capturi de acest fel făcute vreodată în țara cantoanelor.

Nespresso este parte din grupul Nestle, fiind divizia specializată în capsule de cafea și echipamentele legate de acestea.

Sursa foto: Poliția Cantonală din Fribourg

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri