Începând de azi și până la jumătatea lunii iunie străzile și aleile din Centrul Istoric vor fi reparate. Anunțul a fost făcut de viceprimarul Capitalei, Stelian Bujduveanu.

”Se lucrează zilnic, cu materiale de calitate și finisaje superioare pe străzile Lipscani, Franceză, Filitti, Poștei, Stavropoleos, Covaci, Șelari, Căldărari și Șepcari. Tot zilnic voi fi în teren să mă asigur că este respectat graficul de lucrări și calitatea execuției”, a scris Bujduveanu, pe pagina sa de Facebook.

Pentru a preveni degradarea străzilor, viceprimarul precizează că vor fi mai atenți în aplicarea legii și a regulilor în perimetrul Centrului Istoric:

  • Fără trafic auto de tonaj mare pe străzi
  • Fără mizerie pe străzi
  • Fără trotuare ocupate abuziv de terase, ci doar în limitele autorizațiilor
  • Reguli stricte pentru orele de aprovizionare

”Redăm străzile din Centrul Istoric pentru promenadă”, mai spune Bujduveanu.

Sursa foto: Wall-Street.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri