Popeyes România, unul dintre cele mai mari lanțuri de fast-food cu servire rapidă din lume, poate fi găsit pe Tazz, fiind prima aplicație de livrare cu care restaurantul a semnat un parteneriat în România. Anunțul a fost făcut de Popeyes pe pagina de Facebook.

”De azi, suntem pe Tazz. Dă-i cu search să vezi dacă livrăm în zona ta. Working days, loving deliveries”, scrie Popeyes România.

Sursa Foto: Popeyes Romania/ Facebook

Lanțul internațional de restaurante Popeyes va mai deschide două noi restaurante în București, în centrele comerciale ParkLake Shopping Center și AFI Cotroceni, care vor fi inaugurate în vara acestui an. Crew Members, Shift Managers sau Manager de Restaurant, se numără printre pozițiile pe care Popeyes România caută să angajeze personal.

Primul magazin Popeyes din România a fost deschis la începutul lunii aprilie, în București, în cadrul Băneasa Shopping City. În țara noastră, magazinul este deschis de Sterling Cruise, firma care deţine franciza Salad Box, fondată de Dan Isai. Compania intenționează să deschidă încă alte 90 de magazine în următorii zece ani, pe piața locală, după cum preciza Mihaela Lungu, Chief Marketing Officer Popeyes România, cu câteva săptămâni înainte de intrarea pe piață a brandului american.

Noile restaurante Popeyes din ParkLake și AFI Cotroceni vor avea un design cu accente portocalii și interioare colorate, inspirate din stilul artei stradale din Louisiana și a galeriilor tradiționale din New Orleans.

Sursa foto: Wall-Street.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri