Faimoasa casă austriacă de bijuterii FREYWILLE a lansat colecția "The Bridge", care continuă seria seturilor dedicate lui Claude Monet. În această colecție, spiritul primăverii și al verii este perfect armonizat într-un design floral și plin de detalii colorate.

Stilul de pictură impresionist al lui Claude Monet a fost interpretat printr-o varietate de “urme de pensule” caracteristice artistului, captate în emailul fin și strălucitor. Pulberea de aur de 24kt a fost folosită pentru a surprinde cerul și proiecțiile de pe suprafața apei.

Freywille Bijuterii Claude Monet

Împreună cu celelalte variațiuni coloristice, nuanțele de tranziție au fost folosite pentru a sublinia reflexia apei în raport cu celelalte elemente. Stuful și nuferii înconjoară marginile iazului, iar florile și vegetația luxuriantă completează imaginea de ansamblu. Portretizarea podului în centrul designului oferă acestei colecții perspectivă și încadrarea armonioasă a tuturor elementelor ce îl completează.

Freywille Bijuterii Claude Monet

Această colecție este disponibilă atât în varianta Classic Edition cât și în varianta Fine Jewellery.

În 1893 Monet cumpără un teren cu un iaz lângă casa lui din Giverny, Franța. Până la acel moment plantase deja o grădină plină de flori însă, dorința sa era aceea de a crea o grădină de inspirație japoneză pentru a realiza o oază de frumusețe, dar și o sursă de inspirație pentru lucrările sale viitoare.

În anul 1899 artistul pictează 18 lucrări având ca motiv central, podul. În esență, gradina și iazul reflectă admirația lui Claude Monet față de aprecierea poporului japonez pentru natură. Pictorul declara la acea vreme "cea mai frumoasă lucrare a mea este grădina". Podul în tablourile lui Monet reprezintă conexiunea dintre spiritul uman și natură, el permițând vizitatorului să plutească deasupra unui iaz plin cu nuferi. Această viziune artistică i-a inspirat pe artizanii FREYWILLE în realizarea acestui design plin de culoare.

Manufactura FREYWILLE a fost înfiinţată în Viena în 1951 de artista Michaela Frey. La începuturi producţia se axa pe crearea de obiecte decorative cu email, iar mai târziu de bijuterii.

Sursa foto: FREYWILLE

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri