Crezi că e timpul să faci o schimbare? Îți dorești să-ți faci abonament la o sală de fitness, dar încă nu știi care este cea mai potrivită pentru tine? Te-ai pierdut printre oferte, promisiuni, facilități și orare complicate?

Totul e mai simplu decât crezi. Intră în cea mai mare rețea de health & fitness din țară și vei avea acces nelimitat la cluburile și piscinele rețelei. Află acum toate cele 10 motive care te vor convinge să pornești în călătorie chiar azi:

  1. Orice abonament la sală ai alege, vei avea acces doar la un singur club, ci la o întreaga rețea de cluburi.
  2. Poți îmbina o sesiune de antrenamente la gym sau la clasele tale preferate de group fitness cu o porție reconfortantă de înot în atmosfera de vacanță.
  3. Vei găsi cea mai variată ofertă de clase de group fitness din România: de la yoga și Zumba, la Dance și Pilates, de la antrenamentele în circuit la cele dedicate unor grupe musculare precum clasa de Glutes, vei avea întotdeauna alături de tine instructori specializați și antrenori cu experiență, de cele mai multe ori foști sportivi de performanță medaliați național și internațional.
  4. Îți poți alege antrenorul personal în funcție de obiectivele tale și de nivelul tău de fitness. Ai antrenori pregătiți să se dedice 100% transformării tale.
  5. Când nu poți ajunge la antrenamente în club, poți face acasă antrenamente online. Ai acces la numeroase clase preînregistrate și programe pe care le poți personaliza așa cum îți dorești, dar poți participa de asemenea și la clase live.
  6. Cei mici se bucură de programe create special pentru ei, atât în cluburi cat și la piscine, antrenamente aerobice și arte marțiale, menite să le insufle dragostea pentru o viață activă și sănătoasă de la o vârstă fragedă.
  7. Dacă ai un program imprevizibil, probabil îți vei dori să alegi un abonament flexibil cu anulare oricând, fără obligații. Dacă o viață sănătoasă și activă este deja prioritatea ta și nu concepi să treacă o săptămână fără să te antrenezi de câteva ori la sală sau să mergi la piscină, atunci plata anuală în avans îți oferă cel mai bun raport al prețului/zi de antrenament.
  8. Dacă iubești să mergi la saună, fie umedă fie uscată, trebuie să știi că există cluburi care au astfel de facilități, de asemenea incluse în abonament, fără nicio taxă suplimentară.
  9. În orice club alegi să te antrenezi, te vei bucura de echipamente premium și toate accesoriile de care ai nevoie pentru un antrenament complet. Toate studiourile de Cycling sunt dotate cu biciclete de ultimă generație, iar în unele cluburi te poți bucura de o premieră: clasa de Peak Immersive Cycling care îți oferă o experiență extraordinară a pedalatului la interior, cu senzația virtuală de a călători pe cele mai fascinante trase în aer liber.

Sursa foto: World Class

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri