E vremea ținutelor de vară și a vacanțelor pe plajă, cu nisip și mult soare. Am scăpat de hainele groase, de pulovere și geci, iar acum căutăm vestimentație lejeră, cum ar fi tricourile sau pantalonii scurți. Iată trei articole pe care trebuie să le ai în garderobă, pentru a trece cu bine peste provocările verii.

Tricourile

Un articol pe cât de simplu, pe atât de indispensabil, mai ales dacă vorbim de tricourile albe. Pe acestea din urmă le putem combina inclusiv cu un sacou pentru a da o notă de business casual ținutei noastre.

Tricourile sunt printre cele mai purtate articole din garderoba noastră, deoarece nu ne despărțim de ele nici chiar pe perioada de iarnă. Atunci, pe sub pulovăr sau o bluză mai groasă, își poate face apariția un tricou.

Colorate, albe sau negre, tricourile nu trebuie să lipsească din ținuta noastră de vară, mai ales că, așa cum menționam mai sus, le putem asorta la aproape orice. Mulate sau lărguțe, cu tricourile ne putem completa fie o ținută business casual, fie una pentru ieșit la bere cu prietenii, după orele de muncă.

Pantalonii scurți

Ce merge cel mai bine cu un tricou, dacă nu o pereche de pantaloni scurți. Denim, bumbac sau in, și pantalonii scurți vin într-o varietate de forme, culori și lungimi. Colorați sau simpli, pantalonii scurți nu trebuie nici ei să lipsească din garderoba noastră, pe timp de vară.

Iar cu o lungime potrivită, am putea purta pantaloni scurți chiar și la birou, din nou, la o ținută business casual. Putem combina un tricou alb sau o cămașă, cu o pereche de pantaloni scurți, până la nivelul genunchiului, căruia să îi adăugăm un sacou sau o jachetă.

Bineînțeles, dacă trebuie să ieșim în parc, în weekenduri, sau să dăm o fugă până la mare, pantalonii scurți ar trebui să fie prima alegere. În plus, ajută și la bronzat, expunând picioarele la soare.

Iar pantalonii scurți merg numai bine cu a treia piesă indispensabilă din garderobă, tenișii.

Tenișii

Printre cele mai comode și practice articole de încălțăminte, tenișii sunt un articol de netrecut cu vederea. În forme și culori din ce în ce mai extravagante, sau, dimpotrivă, simpli, monocromatici, tenișii ne ajută să avem o ținută comodă.

Chiar dacă pe timp de vară suntem tentați să purtăm sandale, tenișii au rolul lor de seamă. Legându-ne tot de locul de muncă, putem asorta o pereche de teniși la o pereche de pantaloni tip creion, alături de o cămașă.

Pentru mai multe opțiuni de teniși, puteți accesa oferta Converse, unde, bineînțeles, nu găsiți doar teniși.

Iar dacă până acum nu am menționat, puteți combina toate cele trei de mai sus pentru a vă simți bine și comod într- o vacanță de relaxare sau într-o drumeție.

Sursa foto: Fashion Days

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri