Probabil printre cele mai vechi obiceiuri în societate, oferitul florilor este un limbaj universal cu multe semnificații. Dacă un trandafir roșu simbolizează iubirea în cuplu, un buchet oferit cu drag unei persoane din familie poate fi un semn sigur de apreciere. Deși nu există o rețetă sigură pentru cum ar trebui să ne exprimăm sentimentele, cu florile nu vom transmite un mesaj greșit niciodată.

Care sunt, așadar, cele mai bune ocazii în care putem oferi flori?
Trimite flori iubitei, acasă sau la serviciu
Program încărcat, momente de oboseală, sarcini multe de îndeplinit și o mulțime de alte piedici pentru viața de cuplu. Sună cunoscut, așa-i? Desigur, comunicarea în cuplu este cel mai important pas de făcut atunci când simțiți că rutina preia controlul relației. Dar nu spune nimeni că nu puteți presăra mici momente romantice ici și colo, momente care să reaprindă flacăra dintre voi și care să vă reconecteze la viața de cuplu pasională care vă descria relația la început.
O cină romantică pregătită și servită la lumina lumânării poate fi un început bun. La fel și micile bilețele de dragoste strecurate în geantă sau în buzunarul sacoului. Dar poate printre cele mai puternice declarații de dragoste se numără oferitul florilor. Un buchet de flori bine ales transmite exact mesajul de dragoste pe care uneori cuvintele nu îl pot cuprinde. Cine poate rezista unui buchet de trandafiri roșii?
Desigur, acest sfat nu este valabil doar pentru cei care formează un cuplu de ani de zile. El poate fi și un start excelent atunci când te regăsești într-o relație nouă și încă nu știi cu ce cadou ai putea merge la sigur.
Dacă nu ai idee de unde să începi, dar stai în Capitală, poți alege un serviciu livrare flori Bucuresti. Știi sigur că buchetele vor fi de calitate, aranjate cum numai un profesionist o poate face.
Zilele de naștere pe care nu vrei să le pierzi
Poate ai pe cineva drag la ziua căruia nu poți ajunge sau poate vrei să faci o surpriză cuiva în preajma aniversării. Indiferent de motivul pentru care alegi să trimiți buchete de flori, este important să o faci organizat, astfel încât să nu te alegi cu surprize neplăcute: nelivrarea florilor la timp sau o calitate inferioară a buchetelor.
Desigur, oferirea unui buchet de flori nu trebuie să se rezume doar la o aniversare. Fiecare zi poate fi o ocazie specială pentru a oferi flori. Îți poți arăta recunoștința, încrederea și respectul cu orice ocazie, nu doar în preajma ocaziilor deosebite. Mai mult, dacă alegi o florărie online, nici măcar nu mai trebuie să cauți o florărie fizică și să transporți tu florile, riscând astfel să strici buchetul, ci doar să comanzi buchetul preferat și să te bucuri de fericirea destinatarului.
Evenimentele solemne
Când cineva ne părăsește pentru totdeauna, un ultim omagiu se poate aduce și prin flori, desigur. Momentele foarte încărcate emoțional, precum dispariția cuiva drag, nu ne lasă adeseori energie să căutăm soluții pentru toate tradițiile din jurul acestor evenimente. Astfel, alegerea unei coroane funerare poate fi o sarcină greu de dus la capăt. Aici intervine ușurința unui serviciu de livrare flori. Tot ce trebuie să faci este să alegi coroana potrivită și să menționezi adresa unde va fi nevoie să fie livrată.
Trimiterea unei coroane, unui coș sau unui buchet ales cu grijă va exprima condoleanțe familiei apropiate, dar și sentimentele noastre pentru cel care ne-a părăsit. Alegerea unei florării online și specialiștilor de acolo va elimina incertitudinea pe care o simțim atunci când nu știm ce aranjament să alegem.
Tu în ce ocazii oferi flori?

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri