S-a deschis prima piscină cu apă de mare încălzită din Portugalia, în Vila Nova de Gaia.

Piscina e cu intrare liberă, are circa 25 de metri în lungime și o adâncime de maximum un metru. Cât despre temperatura apei, aceasta poate avea între 28 și 29 de grade, scrie Portugal News.

Potrivit unui raport al ECO, Consiliul Local al Vila Nova de Gaia a investit 96.468 de euro în prima piscină cu apă de mare încălzită din țară, aceasta fiind integrată în plaja dintre Grão de Areia și Ar de Mar.

Piscina a fost inaugurată pe 30 iulie, în Canide Norte, reședința din Vila Nova de Gaia.

„Piscina este 100% sustenabilă, deoarece este folosită apă de mare, încălzită cu panouri solare (energie regenerabilă)”, a spus Eduardo Vítor Rodrigues, reprezentantul politic al Vila Nova de Gaia.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri