Fondată în 2008, de către Dan Ioniță, compania Smart Experience oferă românilor ocazia de a experimenta pe cont propriu experiențe memorabile. Afacerea a trecut rapid la următorul nivel la mai puțin de doi ani de la lansare, organizând evenimente pentru grupuri (persoane fizice sau companii), precum ieșiri la sailing, drumeții, trasee off-road, sesiuni de tir în poligon sau plimbări cu balonul etc.

De-a lungul timpului, portofoliul SmartExperience a crescut, în acest moment compania colaborând cu peste 200 de furnizori de experiențe, de la echitație în diverse zone ale țării, până la pachete de relaxare la SPA, plimbări cu avionul peste munți, peste marile orașe ale României sau deasupra litoralului, salt cu parașuta, zbor cu balonul, zbor cu parapanta, rafting, sailing, scuba diving, off-road, tir cu pistolul sau cu arcul, rapel, tiroliană, escape room, croaziere pe Marea Neagră și multe altele.

În plus, Smart Experience a introdus în portofoliu și evenimente deschise grupurilor, unde oricine se poate înscrie pentru a încerca diverse experiențe, alături de alți oameni cu aceleași pasiuni.

Mai mult ca oricând, oamenii își doresc să experimenteze cât mai mult după perioada de izolare, stres și distanțare socială determinată de COVID-19. Experiențele pe care le propunem răspund direct acestei nevoi accentuate de interacțiune socială, activități în aer liber, cu voie bună și relaxare.

Dan Ioniță, fondatorul Smart Experience

Sursa Foto: Smart Experience

Experiențele pot fi achiziționate direct de pe site-ul companiei SmartExperience.ro, platforma reunind într-un singur loc majoritatea furnizorilor de experiențe din România și facilitând accesul publicului la aceștia.

Vara Regattelor cu Smart Experience

În portofoliul companiei, un loc special îl ocupă Regattele organizate anual, care au adus împreună 660 de participanți la competițiile de sailing, desfășurate cu 10 până la 20 de bărci pe ediție.

Anul 2018 marchează organizarea primei Regatte deschise tuturor companiilor din țară, care a reprezentat un real succes, devenind etalon pentru toate evenimentele de acest tip din România.

”Aceste Regatte se adresează persoanelor active din companii, cu interes pentru activități outdoor, comunicative, competitive, deschise către nou. Evenimentele îmbină relaxarea, voia bună, adrenalina cu spiritul de echipă, competiția și motivația de a fi cel mai bun, de a face parte din cea mai bună echipă”, mai spune Ioniță.

Ediția din acest an va avea loc pe 26-28 august și reunește echipele top și middle management ale companiilor participante. Acțiunea va aduce împreună peste 100 de participanți care se vor întrece cu velierele pe Marea Neagră.

  • Regatta Juridică este primul eveniment de sailing din România dedicat în exclusivitate domeniului juridic, care va reuni la Marea Neagră în perioada 26-28 august zeci de profesioniști din breaslă: avocați, notari publici, judecători, procurori, magistrați, executori judecătorești etc.
  • Regatta Arhitecților a deschis anul acesta sezonul Regattelor marca SmartExperience și a reunit la Marea Neagră 100 de arhitecți de top din România, în perioada 24-26 iunie. Această regattă este primul eveniment de sailing din România dedicat în exclusivitate arhitecților, ajuns anul acesta la a treia ediție.

Noi experiențe la SmartExperience

Dan Ioniță și echipa SmartExperience.ro și-au propus să păstreze tradiția Regattelor pentru mulți ani de aici înainte. În anii următori, vor fi organizate Regatte pentru participanții din mai multe domenii și segmente de activitate. În această perioadă, compania este în discuții avansate cu reprezentanți ai unor companii importante din HoReCa, Retail și Sănătate.

”Pe lângă aceste Regatte, vom continua să diversificăm portofoliul de experiențe pe care le găzduim pe platforma noastră, întrucât dorim să oferim cât mai multe opțiuni de petrecere a timpului liber într-un mod inedit. În acest moment, sunt peste 500 de experiențe pe platforma SmartExperience.ro, de la cursuri de pian, vioară, echitație și până la salt cu parașuta, zbor cu balonul sau cu elicopterul, circuite offroad. Obiectivul nostru este acela de a propune peste 750 activități inedite până la începutul verii 2023, cu acoperire națională”, declară Dan Ioniță.

Sursa foto: SmartExperience.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri