Călătoriile sunt o modalitate excelentă de a-ți lărgi orizonturile, de a explora noi locuri și culturi și, în cele din urmă, de a te descoperi pe tine însuți! Indiferent de țara (sau chiar continentul) în care ajungi, un lucru este cert: dacă vorbești engleză, îți va fi extrem de ușor să te descurci!

Din păcate, sistemul școlar nu oferă un program care garantează că toți absolvenții unei unități de învățământ stăpânesc această limbă străină, care poate fi considerată universală. De aceea, atât copiii, cât și adulții ar trebui să participe la cursuri engleza suplimentare, care să îi ajute în această direcție.

Descoperă, în cele ce urmează, doar câteva avantaje de care se bucură călătorii care știu să se exprime cu ușurință în limba engleză. Deși unele dintre acestea sunt intuitive, este posibil să descoperi și informații care te vor surprinde. Așadar, iată despre ce este vorba!

1. Îți este mai ușor să găsești cele mai bune oferte

Indiferent dacă vrei să rezervi un zbor, să închiriezi un Airbnb sau o mașină, cu ajutorul unor cursuri de engleză, vei reuși să găsești cele mai bune oferte. Explicația este simplă: nu vei mai fi limitat din punct de vedere lingvistic și vei putea explora ofertele mai multor companii până când o vei găsi pe cea potrivită pentru tine!

2. Poți să ceri exact ce îți dorești

Imaginează-ți că mergi la un restaurant, la cumpărături ori că te interesează un pachet de servicii personalizate. Fiind capabil să te exprimi cu ușurință în engleză, vei putea cere (și primi) exact ceea ce îți dorești. Astfel, vei putea profita la maximum de orice investiție făcută!

3. Interacționezi cu localnici, dar și cu alți turiști

Prin intermediul unor cursuri de engleză de calitate, ai parte de o experiență interculturală autentică. În primul rând, vei putea să comunici cu persoane care locuiesc în țara pe care o vizitezi și vei afla informații valoroase de la aceștia despre cum se desfășoară viața în alt loc decât cel pe care îl cunoști.

În al doilea rând, ai ocazia să vorbești cu persoane din altă țară. Din moment ce engleza este o limbă internațională, atunci când o stăpânești cum trebuie, o poți folosi pentru a cunoaște persoane noi și interesante.

4. Înveți fraze în alte limbi

Odată ce stăpânești engleza, îți este ușor să le ceri celor din jur să te învețe câteva fraze utile în limba lor. Astfel, vei putea face trecerea cu ușurință de la „you are welcome” la „avec plaisir” sau „de nada”. Surprinzător, vei observa că participarea la cursuri de engleză te va ajuta să înveți mai multe limbi atunci când călătorești!

5. Ești independent

Poate cel mai mare avantaj al călătorilor care știu să vorbească în engleză este reprezentat de faptul că aceștia nu depind de nimeni pentru a se bucura de vacanța lor. Din moment ce nu ai nevoie de traducători sau de ghizi turistici, îți poți organiza programul din concediu după cum dorești.

Dacă vrei să te bucuri de toate aceste avantaje, și de multe altele, înscrie-te la cel mai bun program de cursuri engleză! Indiferent de nivelul sau de vârsta pe care o ai, aici vei reuși să îți îmbunătățești engleza și să călătorești fără griji!

Sursa foto: unsplash.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri