Partener oficial al turneului WTA 125 - BCR Iași Open, brandul de bijuterii Malvensky, condus de Malvina Cservenschi, devine prima companie de bijuterii românească ce creează trofeele învingătorilor.

Trofeul Luceafărul a fost dezvăluit oficial la Primăria Iași în prezența primarului Mihai Chirică și a designerului Casei de Bijuterii Malvensky, Malvina Cservenschi.

Două dintre cele 6 trofee realizate rămân acasă, în Romania, la Ana Bogdan, câștigătoare la simplu, și la Andreea Rosca, câștigatoare la dublu, care a jucat alături de ucrainianca Darya Astakhova.

„Pentru turneul de la Iași, am tradus unul dintre cele mai cunoscute motive tradiționale românești, un simbol suprem de iubire și lumină, într-un trofeu care unește valorile Malvensky cu esența sportului alb: determinare, viziune, disciplină, imaginație, curaj, inovație", declară Malvina Cservenschi, CEO & Founder Malvensky.

Trofeul este suflat cu aur și pus în evidență pe o bază de marmură de Rușchița. Trofeul pe care l-am creat special pentru această competiție este inspirat din poemul Luceafărul, scris de Mihai Eminescu chiar la Iași, o poezie de referință alcătuita din 98 de strofe și care a avut nevoie de 10 ani pentru a fi finalizată. Această energie, forța și dorința poetului de a traduce divinitatea și umanitatea deopotrivă într-o operă unică a lăsat în urmă o idee nemuritoare: devenim cea mai bună versiune a noastră atunci când visăm și acționăm, fără oprire și cu dăruire, în numele dorințelor noastre cele mai arzătoare.

"Îmi doresc ca acest trofeu să fie mereu, pentru câștigătorul său, un reminder al puterii umane de a-și depăși limitele prin disciplină și încredere în sine.”, mai spune Malvina Cservenschi, CEO & Founder Malvensky.

Fiecare creație Malvensky își propune să te aducă mai aproape de ceea ce este cu adevărat prețios: valorile și spiritul autentic al poporului român. Onorând tradiții prin bijuterii pline de semnificație și putere, celebrăm frumusețea și armonia la nivel de excelență și inovație.

Înființată în 2012, compania are astăzi 19 angajați și deține un shop online, www.malvensky.com, cât și Casa de Bijuterii situată în Bulevardul Lascăr Catargiu 46, unde își așteaptă clienții pentru o experiență absolută, într-o călătorie a tradițiilor declinate în creații din aur, diamante și pietre prețioase.

Sursa foto: Malvensky

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri