CSM București a prezentat oficial echipa feminină de handbal cu care va intra pe teren pentru stagiunea 2022-2023, atât în cadrul competiției interne, cât și pentru EHF Champions League.

În sala Epika de la Cineplexx Băneasa, „tigroiacele” au fost întâmpinate de zeci de fani nerăbdători, au oferit autografe celor prezenți și totodată au răspuns întrebărilor jurnaliștilor Pentru că seara la cinema nu se putea încheia fără film, gazdele evenimentului de la Cineplexx au oferit invitaților popcorn cald și premiera săptămânii - „Acolo unde cântă racii” – un mistery fascinant, ecranizare a romanului omonim de succes internațional.

Handbalul feminin continuă să fie unul dintre puținele sporturi de echipă care asigură o vizibilitate României prin prisma rezultatelor obținute la nivel național și internațional, CSM București fiind cea mai valoroasă echipă de club din sportul românesc și singura câștigătoare a Ligii Campionilor, în anul 2016, iar obiectivele sunt în continuare dintre cele mai provocatoare.

Vezi și: Cristina Neagu: Copiii pot învăța enorm din sport și pot deprinde abilități (wall-street.ro)

“Înaintea unui sezon care poate fi de vis, fetele de aur de la CSM București și fanii lor au fost întâmpinați cu popcorn cald și un film nou la Cineplexx”, completează Madalina Panțucu, Marketing & PR Manager, Cineplexx România.

„Aștept cu nerăbdare noul sezon, cu toate stările și emoțiile pe care știu ca ni le va aduce și pe care dorim să le trăim alături de fanii CSM București. Va fi un sezon interesant și extrem de greu, dar cred că avem tot ceea ce ne trebuie pentru a ne îndeplini obiectivele”, a declarat Cristina Vărzaru, Team Manager.

Cineplexx este unul dintre operatorii de cinematografe din Europa Centrală și de Est, cu o experiență de peste 50 de ani în industrie. Compania deține în prezent peste 60 de cinematografe în 12 țări: Austria, Slovenia, Croația, Bosnia și Herțegovina, Serbia, Muntenegru, Kosovo, Albania, Macedonia de Nord, Grecia și Italia. În România deține deja cinci locații tip multiplex – Băneasa, Titan, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș.

Cu un palmares care include două cupe europene (Liga Campionilor la Handbal Feminin și Cupa CEV Challenge la Volei Feminin), numeroase titluri naționale și clasificări pe podium la toate ramurile sportive (atletism, baschet, handbal, volei, șah, motociclism, tenis și rugby), un Centru de Copii și Juniori cu peste 1500 de tineri sportivi, CSM București reprezintă standardul clubului sportiv.

Sursa foto: Cineplexx

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri