Weekend Sessions va găzdui pentru prima oară o galerie de artă în aer liber, pe 17 și 18 septembrie. Organizatorii îi așteaptă pe vizitatori la ultimele întâlniri de toamnă cu picnic, sesiuni de jazz, muzică clasică și concerte acustice. Pe lângă expoziția de artă în aer liber, participanții se pot bucura şi de un mic cinema în aer liber cu invitați speciali de la Recorder, sesiuni de lectură şi poezie contemporană, precum şi de ateliere pentru toate vârstele.

Din programul acestui weekend: sesiuni muzicale cu Duo Timeée (concert de vioară clasică) și Trupa Retrofuture (pop-indie), pe 17 septembrie, urmate pe 18 septembrie de sesiuni cu duo-ul Opus 2 (pop-indie) și Roana Red Project (jazz). În ambele zile, participanții vor putea lua parte la sesiuni de poezie contemporană cu Robert Elekes și George Pandrea, yoga cu Magda Bucur, mindfulness, discuții și întâlniri cu psihoterapeut Ștefania Dudău de la Cortul Terapeutic, ateliere creative pentru copii, expoziții cu 20 de ilustratori și artiști romani, selecții de scurtmetraje de la UNATC.

Invitați speciali în acest weekend sunt echipa Recorder și donatorii lor, care vor găzdui o discuție despre importanța susținerii jurnalismului independent.

  • Sâmbătă, 17 septembrie: Mihai Voinea, fondator și redactor șef Recorder, și Andreea Pocotilă, jurnalist de investigație.
  • Duminică, 18 septembrie: Alex Nedea, reporter de investigație, și Cristi Delcea, fondator și redactor șef Recorder.

Locurile sunt limitate, costul unui bilet fiind de 50 de lei (pentru o zi) sau 70 de lei (abonament pentru două zile). Biletele se pot achiziționa prin partenerii Eventbook, intrarea la eveniment făcându-se prin Șoseaua Cotroceni, nr.32.

Weekend Sessions este un program cultural de întâlniri, sesiuni acustice de jazz, muzică clasică, pop-indie, poezie contemporană și sesiuni de lectură, ateliere pentru copii și adulți, sesiuni de yoga, mindfulness, dans și mișcare conștientă, mici degustări de la antreprenori locali, proiecții de film, discuții despre subiecte cu impact pe termen lung.

Sursa foto: Weekend Sessions

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri