Poate că nu ți-ai imaginat vreodată că ar putea exista așa ceva, dar s-au inventat. Este vorba despre adidași pentru cai. Încălțările inedite au fost produse în SUA și pot fi asortate cu cele ale oamenilor.

Marcus Floyd, un artist din Kentucky, Statele Unite ale Americii a gândit o pereche de adidași inediți, concepuți special pentru cai. Prototipul a fost dezvoltat în colaborare cu VisitLex, agenția publică de turism din Lexington, scrie Digi24.

Doar construcția unei singure perechi durează până la 17 ore să fie concepută. Artistul american s-a străduit să păstreze designul pantofului și să ajusteze forma acestuia după copita calului. Cei care vor să-și încalțe caii cu acești adidași personalizați vor trebui să scoată din buzunare peste 1.000 de dolari.

Adidașii de cai VisitLex vor fi scoși la licitație pe 12 noiembrie, la Sneaker Ball, un eveniment de strângere de fonduri pentru organizații caritabile din Kentucky, mai consemnează sursa citată.

Sursa foto: Pexels

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri