Weekend-ul acesta, renii lui Moș Crăciun au parcat sania și în București. La ce evenimente poți participa la finalul acestei săptămâni.

Tramvaiul de Poveste

În prag de sărbători, dornici de a ne bucura cât mai mult de aceste zile magice, STB scoate la plimbare pe străzile Capitalei, cel mai frumos tramvai de epocă din parcul STB SA. Decorat și luminat de sărbătoare, acesta va porni într-o călătorie plină de suspans și aventură alături de Hansel și Gretel.

Pentru a participa la acest eveniment, este necesară înscrierea în prealabil pentru rezervarea locului.

Când va avea loc: 17 - 18 decembrie.

Programul complet al evenimentului.

Ateliere de creație pentru copii Vis de Iarna

Maison 13 vor organiza weekend-ul acesta ateliere de creație pentru copii. Se promite o atmosferă de basm: colinde, ceai cald, marshmallow, vizita lui Moș Crăciun în fiecare zi între orele, concursuri cu premii pe loc și pictură pe față.

Când va avea loc: 17 - 18 decembrie la Maison 13.

Programul complet al evenimentului.

Târgul din Ajun 2022

ARCUB așteaptă bucureștenii să se întâlnească cu 20 dintre spiridușii ai lui Moș Kătun la Târgul din Ajun. Organizatorii promit că vor avea și de data asta, minunății care mai de care, meșterite cu drag de spiriduși și multe alte surprize.

Când va avea loc: 17 - 18 decembrie la ARCUB.

Programul complet al evenimentului.

Produse românești de Crăciun în București

Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) organizează evenimentul "Produse româneşti de Crăciun în Bucureşti", ce va constitui un prilej pentru vizitatori de a redescoperi tradiţia preparatelor specifice acestei sărbători.

Când va avea loc: 16 - 19 decembrie în curtea Ministerului Agriculturii.

Programul complet al evenimentului.

Mezanin Market în Cartierul Creativ

Mezanin Market în Cartierul Creativ are loc la Palatul Universul, cu cea mai bună cafea de la Beans&Dots și mici cumpărături de la antreprenori locali - în Cartierul Creativ.
Timp de două zile vizitatorii vor putea găsi bijuterii, produse de design interior, băuturi și dulciuri artizanale, haine pentru copii și pentru adulți, produse eco-friendly, cărți, dulciuri și miere în combinații sănătoase, accesorii speciale, cosmetice naturale.

Când va avea loc: 17-18 decembrie, Palatul Universul.

Programul complet al evenimentului.

Light Party

Stingem lumina pe ringul de dans și o aprindem în casele oamenilor care nu au curent. ArtHub pune muzică și strânge bani pentru ca 15 case de pe strada Piersicilor, din satul Dârvari, să se poată conecta la rețeaua de curent electric iarna asta.

Când va avea loc: 16 decembrie, Grădina ArtHub.

Programul complet al evenimentului.

Dichisar de Iarnă

Anul acesta, la Dichisar de iarnă, dă-ți timp să alegi cadouri fabricate din pasiune, în România, lucrate de mână de om, unicat sau în serii mici. Începând din această toamnă am extins Dichisar de la o ediție la două târguri consecutive pentru fiecare sezon, iar vizita altor și altor creatori în fiecare weekend ne bucură nespus.

Creatori din toată țara lucrează de multă vreme cadourile cu care tu le vei spune celor dragi că te gândești la ei, îi apreciezi și nu le dăruieșți ceva doar că să fie.

Când va avea loc: 17-18 decembrie, Impact Hub Universitate.

Programul complet al evenimentului.

Sursa foto: Pexels

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Luminița Mîndrilă
 Luminița Mîndrilă a lucrat anterior la Hotnews.ro și Aleph News, iar în prezent acoperă domeniul finanțe-bănci în cadrul Wall-Street.ro.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri