Peste 500.000 de persoane au luat parte la petrecerile publice şi concertele organizate în noaptea de Revelion, fără a fi înregistrate incidente grave, a anunţat Ministerul de Interne.

"În aceste zile, efectivele MAI au avut în atenţie cu prioritate staţiunile turistice şi zonele în care au fost organizate evenimente cu public numeros. Aproximativ 500.000 de persoane au participat la manifestările publice organizate în noaptea de Revelion, acestea desfăşurându-se fără să fie înregistrate incidente extrem de grave", a spus purtătorul de cuvânt Monica Dajbog, într-o conferinţă de presă.

În perioada 30 decembrie 2022 - 2 ianuarie 2023, aproximativ 24.000 de angajaţi ai MAI au fost mobilizaţi, în medie, la nivelul întregii ţări.

De asemenea, în ultimele patru zile, poliţiştii şi jandarmii au efectuat peste 12.000 de intervenţii de ordine publică, iar pompierii au desfăşurat în principal misiuni pentru acordarea de asistenţă medicală de urgenţă şi pentru stingerea de incendii.

În aceste zile, structurile MAI au constatat peste 3.200 de infracţiuni şi au aplicat aproximativ 16.000 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 6,7 milioane lei.

dintre cele 3.200 de infracţiuni constatate, 1.400 au fost contra persoanei, iar 1.000 contra patrimoniului.

De asemenea, au fost prinse în flagrant 553 de persoane bănuite că au comis infracţiuni şi au fost depistate 49 de persoane urmărite la nivel naţional şi internaţional.

În plus, au fost confiscate 153 de tone de articole pirotehnice, fiind întocmite peste 1.000 de dosare penale.

Sursa foto: Primăria Sector 3/ Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri