Prezentat de giganții mondiali ai group fitness-ului Les Mills, BodyCombat este un antrenament cardio inspirat de artele marțiale, garantat să te facă să transpiri foarte mult. Cu orele obișnuite de Body Combat în rutina ta de antrenament, îți vei atinge literalmente obiectivele de fitness. Totul este să nu lași numele să te îndepărteze. Body Combat este un antrenament complet fără contact. Nu e momentul să trișezi pentru că nimeni nu se uită cu atenție la felul cum execuți mișcările. Fitness în grup înseamnă că sunteți cu toții împreună - și nu există nimic mai motivant decât mentalitatea de grup.

Hai să vedem mai jos cinci motive pentru a încerca BodyCombat:

Este o modalitate distractivă de a face cardio

Știi de ce cardio-ul este bun pentru tine. Îmbunătățirea sănătății inimii, scăderea tensiunii arteriale, un somn mai bun și multe altele.

Dar să recunoaștem. Pentru unii oameni, cardio poate fi plictisitor. Mai ales dacă ești blocat într-o rutină ce include doar banda de alergare. Body Combat – și clasele de fitness de grup în general – sunt o modalitate mega distractivă și super motivantă de a face antrenamente cardio.

Instructorii de group fitness sunt o rasă diferită de oameni - au saci de energie și o pasiune arzătoare pentru fitness. Nu numai că este greu să nu fii motivat atunci când auzi încurajările lor, dar ca ei să-și mențină entuziasmul incontestabil, sunt nevoiți să ceară cât mai mult de la tine.

Arde calorii din greu

Cei mai mulți dintre noi doresc să ardă cât mai multe calorii cu ajutorul cardio. Ei bine, ai venit în locul potrivit! BodyCombat este clasa Les Mills în care vei arde cele mai multe calorii – mai exact, 740 de calorii la o clasă de 55 de minute. Sună bine, nu?

În timp ce caloriile arse variază în general în funcție de nivelul de fitness, înălțime și greutate, totuși media antrenamentului Body Combat este cea mai mare, față de, Body Pump, spre exemplu, cu doar 480 de calorii arse per sesiune.

Îți va întări zona core

Din categoria Știați că?: O clasă BodyCombat are aceleași beneficii ca 1.700 de abdomene.

Într-un studiu realizat de Les Mills, 20 de persoane au fost conectate la un aparat EMG pentru a măsura activarea musculară. Practic, cu cât activarea musculară este mai mare, cu atât antrenamentul nucleului este mai bun.

Cercetătorii au descoperit că loviturile frontale duble au dus la activarea zonei core de 2,3 ori mai mare decât exercițiile pentru abdomen, în timp ce loviturile rapide alternante au creat de 1,6 ori mai multă activare a nucleului decât abdomenele.

Menținerea puterii funcționale a abdomenului devine din ce în ce mai importantă pe măsură ce îmbătrânim. BodyCombat oferă „antrenament core reactiv” – un tip de antrenament care îți obligă abdomenul să răspundă automat așa cum ar trebui, ajutându-te să menții o bună stabilitate și un echilibru ideal pentru viața de zi cu zi.

Îți vei antrena și tonifia întregul corp

Toate acele lovituri și toate loviturile de genunchi – combinate și repetate în intensități variate – sunt rețeta perfectă pentru un antrenament pentru tot corpul.

Spre deosebire de antrenamentele cardio tradiționale, cum ar fi alergarea sau ciclismul, mișcările de arte marțiale ale Body Combat îți antrenează partea superioară a corpului, partea inferioară și nucleul.

În 55 de minute, nu numai că vei beneficia de o sesiune de cardio uimitoare, ci vei deveni și mai puternic prin flotări, genuflexiuni și fandări - făcând din Body Combat un antrenament mult mai eficient decât ai putea crede.

Te vei simți ca un campion

Clasele de Body Combat sunt grozave pentru a-ți construi rezistența și stamina.

Potrivit Les Mills, un antrenament Body Combat se bazează pe antrenamentul cardio intens. Similar antrenamentului cu intervale de mare intensitate (HIIT), antrenamentul cardio de vârf implică menținerea ritmului cardiac la o bază de antrenament aerobic (60-80% din ritmul cardiac maxim) cu vârfuri de intensitate intercalate (85-90% din ritmul cardiac maxim). Mixul dintre starea normală și intensitatea ridicată te va ajuta să îți îmbunătățești sănătatea cardiovasculară, ajungând rapid într-o formă maximă.

Combinația perfectă între mișcările din kickbox, karate și thai chi este mai aproape decât crezi, iar tu o poți încerca chiar acum în oricare din cele 41 de locații World Class din țară.

Acest antrenament foarte energic te va ajuta lovitură cu lovitură să găsești calea spre condiția fizică dorită și să fii cea mai bună versiune a ta. Dacă ești gata gata să-ți începi ziua și anul în forță, poți consulta site-ul World Class pentru mai multe detalii!

Sursa foto: World Class

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri