Dacă ai în plan anul acesta o vizită la Muzeul Luvru din Paris, ar fi bine să iei în calcul că directorii celebrului obiectiv turistic vor să introducă reguli noi de acces. Vestea bună este, însă, că dacă îți planifici din timp călătoria în Paris, nu vei avea nicio problemă cu accesul la Muzeul Luvru. Iată ce trebuie să știi.

Muzeul Luvru din Paris este unul dintre cele mai apreciate și vizitate obiective turistice din întreaga lume. Este locul unde se întâlnesc Venus din Milo și Mona Lisa, însă și locul în care anual se îngrămădesc mii de turiști. Clădirea a fost extinsă de multe ori pentru a ajunge la dimensiunile din prezent, însă tot pare neîncăpătoare pentru numărul mare de turiști care îi calcă pragul. Acesta este și motivul pentru care conducerea muzeului de artă a decis reducerea numărului de vizitatori zilnici la 30.000 de intrări pe zi pentru a evita supraaglomerarea, potrivit timeout.com.

Laurence des Cars, directorul Muzeului Louvre din Paris vrea să ofere tuturor turiștilor o experiență de neuitat în celebrul obiectiv turistic, mai ales celor care vin pentru prima dată. În comparație cu numărul de vizitatori de dinainte de pandemie (care era de 45.000 de turiști zilnic care intrau în muzeu), noua politică reduce vizitatorii muzeului cu o treime.

Practic, noua politică intenționează să mențină numărul actual de vizitatori și să împiedice creșterea acestuia la nivelurile de dinainte de izbucnirea crizei sanitare. În 2024, când vor avea loc Jocurile Olimpice de la Paris este de așteptat ca numărul turiștilor care doresc să viziteze Muzeul Luvru să fie unul foarte mare, așa că directorii instituției limitează practic din timp numărul de vizite per zi.

Pentru o vizită fără probleme, reprezentanții Muzeului Luvru recomandă pasionaților de artă să-și rezerve online biletele cu data și ora la care vor avea acces în muzeu. Biletele pot fi cumpărate de AICI.

Sursa foto: Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri