Unul dintre cei mai excentrici DJ-i din line-up-ul de festivaluri, Salvatore Ganacci, se întoarce pe scena principală a festivalului Neversea. În 2019, artistul și-a făcut puternic simțită prezența prin show-ul său și promite că în 2023 îi va purta pe fanii festivalului într-un carusel de emoții și adrenalină.

Neversea va avea loc peste 5 luni, în intervalul 6-9 iulie, iar printre artiștii confirmați până acum se află: Timmy Trumpet, Alok, Don Diablo, Morten, SOFI TUKKER, Grasu XXL Live, Nicole Cherry, Rareș x Adi Istrate x Erika Isac, Spike Live și Ștefania,

Aceasta este a cincea ediție a celui mai mare festival de pe o plajă din Europa, care va avea loc în Constanța, pe plaja Neversea.

Cel mai urmărit DJ din lume, pe social media, urcă pe mainstage-ul Neversea

Pentru prima dată pe scena principală a festivalului Neversea va urca ALOK, DJ-ul numărul 4 în lume. Este unul dintre artiștii care a reușit să-și construiască o carieră impresionantă, ocupă locul 4 în clasamentul realizat anual de publicația DJ Mag și are o comunitate uriașă de fani în întreaga lume, cu peste 50 de milioane de urmăritori pe rețelele sociale.


Duo-ul de origine americană SOFI TUKKER ajunge pentru prima oară pe scena principală a festivalului Neversea. Sophie Hawley-Weld și Tucker Halpern sunt cunoscuți în toată lumea pentru producțiile care au ca temă unitatea, empatia și libertatea, teme care se regăsesc și succesele de chart ale celor doi artiști: ,,Drinkee”, ,,Best Friend” sau ,,Purple Hat”. Pentru single-ul ,,Drinkee” au fost nominalizați la premiile Grammy, iar albumul „Treehouse” a avut o nominalizare la categoria Best Dance/Electronic Album.

În perioada pandemiei, când cultura dance s-a mutat în livestreaming, SOFI TUKKER au ocupat locul doi în clasamentul celor mai urmăriți artiști din 2020, acela fiind și momentul în care au pus bazele unei comunități vibrante de fani la nivel global.

Muzică trap pe scena The Ark

Scena ARK prezintă în 2023 cele mai cunoscute nume din trap, hip-hop, trip-hop și dubstep: Amuly, Azteca, Berechet, Dub FX & Woodnote, Gheboasa, Ian, IDK, Killa Fonic, Macanache, Marko Glass Ft. BVCOVIA, M.G.L., Nane, OG Eastbull, Oscar, Paraziții, Petre Ștefan, Phunk B, Puya, Rava, Șatra B.E.N.Z., Specii și Yny Sebi. Alți artiști vor fi anunțati în perioada următoare.

Neversea 2023: Care sunt prețurile la abonamente

Fanii festivalului pot achiziționa acum abonamente pentru cea de-a cincea ediție a festivalului Neversea începând de la 99 de euro plus taxe pentru General Acces și 209 euro plus taxe pentru VIP. Din 11 februarie, prețul unui abonament General Acces va fi de 109 euro plus taxe, iar cel de VIP de 209 euro plus taxe.

Abonamentele sunt disponibile pe neversea.com/tickets.

Sursa foto: Shutterstock / Paul Antonescu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri