Al doilea weekend din februarie, chiar dacă este neobișnuit de răcoros, vine cu ajunul sărbătorii în care ne amintim că trebuie să iubim (sau ne amintim să îi luăm un cadou partenerului). Indiferent dacă ai sau nu afinități pentru această sărbătoare sau vrei doar să treacă mai repede, am pregătit o selecție de evenimente care să-ți încălzească sufletul weekend-ul acesta sau care să te ajute să eviți inimioarele la duzină.

Târgul Iubirii la Urban Hub

Iubirea se manifestă în feluri infinite: prin gesturi romantice, printr-o cafea aburindă, gata de a fi savurată, prin priviri furate, prin cadouri pline de semnificație, prin toate astea și mult mai multe. Fiecare vede iubirea în felul lui, iar organizatorii de la la Urban Hub vor să îți ofere multe posibilități prin care să ți-o manifești, mai ales dacă vrei ceva autentic.

Când va avea loc: 11 - 12 debruarie, Urban Hub.

Detaliile evenimentului.

Dichisar Love Fest

Fie că sărbătorești sau nu ziua îndrăgostiților, un lucru este sigur: iubirea vine în atât de multe forme, iar aprecierea pentru ce ne place, ce ne aduce bucurie și pentru persoanele din viețile noastre merită oricând o sărbătoare. Anul acesta sărbătorim iubirea altfel și le pregătim celor veșnic îndrăgostiți de tot sau de mai nimic, produse unice, speciale, lucrate local în micile ateliere creative din România.

Când va avea loc: 11 - 12 debruarie, Impact Hub Universitate.

Detaliile evenimentului.

Expoziție ”Locul inimii noastre”

Lunile februarie - martie aduc o nouă expoziție pe simezele Galeriei Romană. Locul inimii noastre este o expoziție dialog între Christian Paraschiv și gruparea NOIMA - Ciprian Bodea, Dan Gherman, Cosmin Frunteș, Andrei Rosetti și Sorin Scurtulescu.

Când va avea loc: 10 februarie, Galeria Romană.

Detaliile evenimentului.

Valentine’s Macarons Class

Nu știi ce cadou sa oferi cu ocazia „Valentine’s Day”? O alegere poate să fie o experiență la un curs de macarons. Daca esti pasionat de macarons dar esti totusi incepator si nu cunosti foarte multe depre cofetarie, te asteptam pe 11 februarie la un curs despre acest desert rafinat si sofisticat mai multe combinatii de gusturi si arome speciale pentru macarons.

Când va avea loc: 11 februarie, Horeca Culinary School.

Detaliile evenimentului.

Lansare: Indicele Transparenței Locale

Instituțiile publice sunt finanțate din bani publici și deci noi, publicul, avem dreptul să știm ce se întâmplă cu acei bani. Prea mult ne-am învățat să credem că „asta e, n-ai ce face”. Avem două variante - fie ne pierdem speranța și devenim apatici din punct de vedere civic, fie punem reflectoarele pe cele mai întunecate cotloane ale autorităților.

Organizatorii invită bucureștenii să se alăture pentru a da un semn de susținere acestui demers de a cere mai multă deschidere din partea autorităților locale.

Când va avea loc: 11 februarie, ARCUB.

Detaliile evenimentului.

Reciclare - Obiecte vechi în formă nouă

Într-o lume a vitezei şi a risipei, într-o perioadă a timpului prea scurt, fiecare dintre noi se opreşte la câte un lucru căruia îi vede potenţialul şi îl păstrează. Îl pune pe raftul de sus şi speră ca într-o zi să îi găsească reflectorul care să îl facă să strălucească. O sticlă de parfum, sau poate una rămasă de la o băutură rară, un borcan alungit prea mult, sau poate un recipient cu o formă atipică, tuturor acestor obiecte le-a venit timpul să se relanseze pe scenă sub o altă denumire, formă, concept.

Începem prin a ne prezenta, vă cunoaştem pe voi, apoi pătrundem încet în lumea minunată a sticlei. Ne folosim de cuptorul de fuziune pentru a remodela obiectele din sticlă şi dăm frâu liber imaginaţiei spre o a doua viaţă mai artistică a obiectelor pe care le-am păstrat atâta timp într-un colţ ascuns al casei. Piesele pe care le băgăm la cuptorul de fuziune vor fi gata a doua zi pentru a fi luate acasă.

Fiecare participant aduce 3 obiecte din sticlă cu care va lucra pe durata celor două zile de atelier. Ne propunem să folosim tehnici diferite pentru fiecare piesă pe care o aduceţi, în limita în care acestea ne permit.

Când va avea loc: 9 - 10 februarie, Grădina Sticlarilor.

Detaliile evenimentului.

Sursa foto: Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Luminița Mîndrilă
 Luminița Mîndrilă a lucrat anterior la Hotnews.ro și Aleph News, iar în prezent acoperă domeniul finanțe-bănci în cadrul Wall-Street.ro.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri