Dependent de Artă, Art Boutique-ul deschis de Artmark, este o alternativă la licitațiile de artă, dar și la magazinele de decorațiuni – și o variantă pentru cei care, în luna iubirii, vor să-i ia un cadou unei persoane care iubește.

La Art Boutique – Dependent de Artă găsiți atât opere de artă clasică și contemporană cât și piese de artă decorativă de autor, icoane de colecție, bijuterii vintage sau de autor contemporan, ceasuri de lux sau genți exclusiviste, dar pre-owned, deci pentru care nu este necesară o listă de așteptare.

Cei de la Artmark au și câteva sugestii de cadouri pentru luna iubirii. De pildă, pentru Valentine’s Day, un cadou foarte bun pentru o persoană careiubește arta ar fi sculptura „Love Red, Blue, Green” realizată de Robert Indiana sau o pereche de cercei Chopard Happy Diamonds din aur.

De Dragobete poți sărbători dragostea cu o operă contemporană – „Portret de cuplu”, semnată de artista Ana Bănică ori o gravură cu păsări măiestre realizată de Ștefan Câlția.

La Dependent de Artă găsiți și opere de artă ce evocă iubiri istorice ori legendare. Astfel, un cadou special, care va fi apreciat de pasionații de artă, este fotografia inedită „Adam și Eva”, care ilustrează sculptura realizată de Constantin Brâncuși. O altă lucrare care va impresiona în luna iubirii este și „Ulise și Circe” realizată de Romeo Storck ori perechea de platouri cu decor Neo-Renascentist din majolica ilustrând dragostea de legendă între Tristan și Isolda.

Pentru cei care doresc să dăruiască o bijuterie specială, în același Art Boutique găsiți o pereche de cercei din aur roz, decorată cu diamante și safire roz, iar o cină în oraș poate culmina cu dăruirea unui lanț cu pandantiv Chopard din aur alb, decorat cu un diamant mobil.

Magazinul Dependent de Artă poate fi accesat atât online, cât și fizic, la Palatul Cesianu-Racoviță, în intervalul orar 10:00-20:00. Procesul de alegere a unui cadou de colecție este completat de asistență online sau în magazinul de pe str. C.A. Rosetti, nr. 5. Un consultant de artă vă va informa și sfătui la alegerea cadoului adecvat situației ori destinatarului. În același timp, cei care nu se hotărăsc ușor ce cadou să aleagă au posibilitatea să opteze pentru un Certificat de cadou, care dă șansa celor dragi să își aleagă arta care li se potrivește.

Sursa foto: Artmark

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri