Cadourile de Valentine's Day s-au dezvoltat în ultimii ani: ursulețul de pluș s-a tranformat în telefon iar ciocolata într-un city break. Am vrut să căutăm acele cadouri care îți promit o experiență, nu doar încă un lucru de pe care să ștergi praful. Am strâns mai jos câteva idei de cadouri pentru luna iubirii: pentru tine, pentru partenerul tău sau pentru amândoi.

Cadouri de Valentine's Day: Lenjerie intimă

Inflația ne-a făcut să reducem din cheltuieli sau chiar din lista de cumpărături, dar pe 14 februarie o idee bună ar fi să reducem și din haine. Știm că nu contează cum arăți, dar o bucată de dantelă îți va dea mai multă încredere în tine.

Sunt multe opțiuni pentru cei care vor să cumpere lenjerie intimă, cele mai multe nici măcar nu necesită să te deplasezi până la mall. Prețurile încep de la prețul de 70-80 de lei, și pot ajunge să depășească 500 de lei dacă ai o iubită mai pretențioasă.

Oamenii nu sunt singurele mamifere care apreciază lenjeria intimă. Un studiu de la Universitatea Concordia din Montreal arată că șobolanii masculi au cel puțin un lucru în comun cu omologii lor umani: le place când doamnele poartă lenjerie intimă, scrie Huffpost.

Cadouri de Valentine's Day: Jucării sexuale

Următoarea idee de cadou se adresează atât cuplurilor cât și celor care își doresc să se iubească singuri, dar mai bine. Cu toate că în România jucăriile sexuale au rămas încă un tabu, procesul de autosatisfacere are multe beneficii pentru organism. În procesul de autostimulare sexuală sunt eliberați hormoni precum dopamina (hormonii fericirii), endorfine (analgezicul natural al organismului) și oxitocina, conform Healthline.

Fiindcă în România nu am ajuns încă la nivelul de acceptare a faptului că te poți iubi și singur sau în mai multe moduri, multe site-uri care comercializează jucării sexuale promit ca livrarea acestora să fie făcută cu discreție.

Sursă foto: Pixabay

Cadouri de Valentine's Day: O ședință de masaj în cuplu

O soluție bună pentru a vă petrece timp împreună și a vă relaxa în același timp este o sesiune de masaj în cuplu. Saloanele au disponibile diferite pachete pentru cei care vor să se relaxeze de Ziua Îndrăgostiților și chiar discounturi disponibiile toată luna februarie.

Un exemplu de astfel de pachet este tratamentul „Romeo & Juliet Ritual”. Acest tip de masaj este conturat de mirosurile care definesc Ziua Îndrăgostiților: vinul și ciocolata. Terapia corporală cuprinde o exfoliere, o împachetare, un tratament facial și un masaj de relaxare pentru amandoi. Prețurile pentru pachetele de masaj în cuplu sunt cuprinse între: 285 lei până la 675 lei.

Cadouri de Valentine's Day: O ședință de terapie

România stă prost la nivelul de educație sanitară, așa că, o vizită la psiholog este încă asociată cu „o problemă psihică”. Cu toate acestea, o ședință de terapie poate să fie un cadou potrivit pe care să ți-l faci ție sau relației tale.

Simplul fapt de a avea o a treia parte neutră care să asculte problemele poate fi de mare ajutor pentru a vă simți ascultați și înțeleși. Acest lucru nu se întâmplă întotdeauna în mijlocul unei certuri.

Prețurile unei ședințe de terapie pentru cupluri se învârt în jurul sumei de 250 de lei pentru o sesiune de 90 de minute. Dacă timpul nu vă permite există și variante de terapie de cuplu online.

Sursă foto: Shutterstock

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri