Adidașii sunt pantofi atemporali care pot fi purtați la orice vârstă și potriviți pentru multe stiluri, în special în moda copiilor. Nu e de mirare că există adidași pentru fete, adidași pentru băieți și chiar adidași pentru bebeluși.

Află ce să iei în considerare atunci când cumperi adidași fete sau băieți pentru a le asigura confort și stil.

Dimensiune, material, tip de închidere, înălțime și culoare? Acestea sunt punctele cheie cărora trebuie să le acorzi atenție.

Adidași pentru copii: ce mărime să alegi?

Nu este cea mai bună idee să cumperi pantofi care „se lasă”, adică pantofi mai mari și care nu corespund mărimii copilului tău. Pantofii prea mari nu numai că riscă să îi cadă, ci și obligă copilul să lase picioarele în jos într-un mod nefiresc. Adidașii pentru copii trebuie așadar să se potrivească corect. Pentru a-ți fi mai ușor, măsoară lungimea piciorului lui mic și adăugă-i 0,5 cm. Poți folosi tabelul din magazinele online pentru a te ajuta să identifici dimensiunea.

Forma adidașilor pentru copii, cu partea frontală rotunjită și întărită, îi face să fie primii pantofi de mers perfecți. Datorită acestei structuri, degetele de la picioare ale copiilor mici au suficient spațiu, iar piciorul își păstrează poziția naturală.

Adidași din material sau piele?

Atunci când alegi adidași pentru un băiat sau o fată, asigură-te că acorzi atenție materialelor din care au fost fabricați pantofii. Adidașii de primăvară din material textil vor permite picioarelor să respire, chiar și în zilele cele mai călduroase și vor fi perfecți pentru primăvară și vară. Pe de altă parte, adidașii din piele pentru copii vor fi ideali în sezonul rece. Pielea naturală suplă și moale se adaptează la forma piciorului copilului și previne transpirația excesivă.

La fel de important în cazul în care vrei să cumperi adidași pentru fete și băieți este și materialul folosit pentru talpă. Materia primă cea mai folosită pentru această parte a pantofului este cauciucul. Acest material elastic nu restricționează mișcarea piciorului și își menține forma naturală și asigură o aderență bună.

Înalți sau nu? Cu șireturi sau scai?

Întrebarea cu care trebuie să te confrunți și atunci când alegi adidași pentru cei mici este înălțimea căptușelii. Modelele aerisite care se opresc sub glezna sunt foarte bune pentru primăvară și vară. Toamna, adidașii înalți vor aduce mai multă căldură picioarelor mici. Amintește-ți că preferințele copilului tău joacă un rol important, lasă-l să aleagă modelul care îi place cel mai mult.

Adidași eleganți sau de zi cu zi

Poate acest stil de pantof să completeze ținutele formale, cum ar fi întoarcerea la școală sau la o sărbătoare importantă în familie? Da, desigur! Moda pentru copii în acest domeniu permite multe lucruri. Adidașii albi pentru băieți vor arăta stilați atât în ​​combinație cu o cămașă albă și pantaloni negri, cât și într-un stil mai casual.

Adidașii albi pentru fete sunt o alegere excelentă pentru vară. Vor arata grozav cu rochii și fuste, tot într-o variantă elegantă. Atracția pentru acești pantofi reînvie în fiecare an primăvara și vara și nu numai în randul celor mici!

Sursa foto: Pixabay.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri