Plăcerea și neatenția se plătesc într-o nouă comedie marca Teatrul Elisabeta. Marți, 28 martie, în frumosul palat interbelic din centrul Bucureștiului va avea loc noua avanpremieră a stagiunii: “Bucluc la Operă”, în regia îndrăgitului actor de comedie Lucian Ghimiși. Biletele au fost puse deja în vânzare.

După succesul înregistrat cu primul spectacol pe care l-a regizat, “Bucătarii”, Lucian Ghimiși prezintă publicului Teatrului Elisabeta o nouă comedie. “Bucluc la Operă” (titlu original – “Lend me a tenor”) este o piesă semnată de Ken Ludwig, câștigătoare a 3 premii Tony și 4 premii Drama Desk, și montată în zeci de țări din lumea întreagă.

Ca orice comedie clasică, piesa anunță un șir lung de încurcături. Marele tenor Tito Merelli, cunoscut ca Il Stupendo, interpretat de Mihai Marinescu, este așteptat pe scena Cleveland Grand Opera pentru un spectacol unic. Ca orice mare star, Tito întârzie și, din cauza unor probleme medicale și încurcături amoroase cu soția sa, Maria (Alexandra Velniciuc), ia o doză mult prea mare de somnifere și adoarme.

Saunders (Lucian Ghimiși/Alexandru Mike Gheorghiu), directorul Operei, și asistentul său, Max (Dan Clucinschi), îl găsesc pe Tito zăcând în pat și sunt convinși că e mort. În încercarea de a salva marele eveniment de la Operă, Saunders îl convinge pe Max să se deghizeze în impozantul Merelli și să urce pe scenă. Max e în fața publicului și își îndeplinește rolul în mod fabulos – atât de bine, încât fiica lui Saunders, Maggie (Irina Noapteș), primadonna scenei Operei, Diana (Andreea Alexandrescu) și Președinta Asociației Prietenii Operei, Julia (Claudia Ene) sunt fascinate de vocea și farmecul falsului tenor. În tot acest timp , adevăratul Tito e în dormitor și... se trezește – ceea ce înseamnă că, în clădire, sunt doi tenori îmbrăcați identic, care aleargă dintr-o parte în alta, urmăriți de femeile care cred că au pus mâna pe Il Stupendo.

Din distribuție fac parte Dan Clucinschi, Lucian Ghimiși, Alexandru Mike Gheorghiu, Irina Noapteș, Mihai Marinescu, Andreea Alexandrescu, Alexandra Velniciuc, Claudia Ene.

Scenografia este semnată de Roxana și Andrei Răduț.

Avanpremiera va avea loc marți, 28 martie, începând cu ora 19:00. Informații suplimentare și bilete sunt disponibile pe www.TeatrulElisabeta.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri