Week-endul acesta poți învăța să o faci mândră pe mama ta învățând să faci un cozonac, să vezi filme europene sau chiar să îți schimbi job-ul. Iată la ce alte evenimente poți participa la finalul acestei săptămâni în București.

Zilele Poeziei la Cărturești

Cu ocazia Zilei Internaționale a Poeziei din 21 martie, te invităm să iei parte la o serie de evenimente care sărbătoresc poezia așa cum se cuvine: oferindu-i timp, atenție și spațiu de expunere. O celebrare a noutății & diversității vocilor poetice, a puterii poeziei și a lumilor pe care ea le creează.

În tumultul lumii, poezia e un fel de a vorbi despre experiențe comune. Vie și necesară, cum spunea Alexandru Mușina, poezia este mijloc esențial de supraviețuire și rezistență în fața adversităților.

Când va avea loc: 17-21 martie, Cărturești Verona.

Programul complet al evenimentului.

Piața Țărănească și Meșter(Ești)

Asociația Urban Events vă invită în curtea interioară a Muzeului Naţional al Ţăranului Român, din 17 până în 19 martie 2023 , la Târgul Piaţa Ţărănească şi Meșter(Ești)!

Aşa cum cere tradiţia la “Piaţa Tărănească”, toate se iau pe degustate, iar cei mai priceputi meşteri şi artizani din toate zonele tării vor fi prezenţi cu obiecte felurite.

Producători din toate zonele țării vă așteaptă cu produse de post și de dulce: fructe și legume, suc de mere și aronia, dulceţuri fine, miere și produse apicole, turtă dulce și covrigi, produse lactate de pe meleaguri clujene și teleormănene, plăcinte, ciocolată de casă și dulciuri după rețete vechi, baclava, șuberek, gogoși, kurtos kalacs și fel de fel de bunătăți. Terasa tradițională are meniuri la ceaun: borș de pește, papricaș de pui, sarmale de post și de frupt, ciuperci și fasole frecată, pastramă și frigărui.

Când va avea loc: 17-19 martie, Muzeului Naţional al Ţăranului Român.

Programul complet al evenimentului.

Cariere 2023

Ești student și îți dorești să faci primii pași în carieră, însă simți că nu ai suficiente oportunități? ASAA vine în ajutorul tău prin intermediul proiectului Cariere.

Oferte de joburi, metode de susținere a unui interviu, tehnici din Marketing și IT, toate acestea sunt doar o parte din lucrurile pe care le poți descoperi alături de noi.

Firme ca EY, Deloitte, P&G, Veem Software, KMPG, CocaCola HBC și Decathlon te așteaptă pe 13, 15 și 17 Martie pentru a-ți prezenta secretele unei cariere de succes.

Când va avea loc: 17 martie, Strada Ion Ghica nr. 4.

Programul complet al evenimentului.

Medieval Festival

Festivalul Medieval la Food Hood. Lupte cu sabia, jocuri cu foc, muzică autentică, ateliere și mâncare remarcabilă din acele vremuri.

Pretul de intrare 50 de lei (inclusa mâncare plus o băutură răcoritoare).

Când va avea loc: 18 martie, Food Hood.

Programul complet al evenimentului.

Shifting Pictures Film Festival

Festivalul de film "Shifting Pictures" prezintă cinema european care abordează probleme sociale contemporane. Patru regizori și filmele lor vor fi prezentate la Praga, Belgrad, București și Amsterdam. Scopul festivalului este de a reflecta asupra amenințărilor interne cu care se confruntă Europa, cum ar fi creșterea politicii de dreapta, populismul și provocările legate de identitate.

Eveniment organizat de Muzeul Național al Țăranului Român, în cadrul proiectului Europe Forward Collaboration, cofinanțat de Europa Cinemas. Evenimentul din România are sprijinul Centrului Ceh din București. Proiect inițiat de deBalie, Olanda. Coordonator România: Mirona Radu

Când va avea loc: 17-19 martie, Cinema Muzeul Țăranului.

Programul complet al evenimentului.

Festivalul "I Love Lipatti"

Casa Artelor Dinu Lipatti vă invită în perioada 15 -19 martie 2023 la cea de-a VII-a Ediție a Festivalului „I love Lipatti”, dedicată împlinirii a 106 ani de la nașterea compozitorului și celui mai mare pianist român al tuturor timpurilor, Dinu Lipatti (19 martie 1917 – 2 decembrie 1950).

Va fi o ediție în care vom avea prezenți pe scena noastră pianiști din toate generațiile, cu vârste cuprinse între 7 și 70 de ani, mici pianiști care fac primii pași pe urmele geniului Lipatti, tineri pianiști care se află la începutul unei cariere promițătoare, cât și pianiști recunoscuți național și internațional, toți uniți de dragostea și admirația față de geniul Dinu Lipatti.

Când va avea loc: 15 -19 martie, Casa Artelor Dinu Lipatti.

Programul complet al evenimentului.

Atelierul de Râs

Atelierul de Râs vă invită, în luna femeii, la un eveniment special. Haideți să sărbătorim împreună bucuria, râsul şi iubirea de viață!

Râsul este un medicament natural: întărește sistemul imunitar, scade stresul și creşte tonusul şi buna-dispoziție.

Programul include:
-Jocuri de cunoaștere și încălzire ;
-Jocuri de improvizație, pentru dezvoltarea spontaneității și a creativității;
-Tehnici teatrale pentru destindere și deschidere;
- Umor cât cuprinde.

Când va avea loc: 17 martie, Pe Cale - Centru pentru desăvârșire personală.

Programul complet al evenimentului.

Bazaar de Primăvară

Avem plăcerea de a vă invita pe 18-19 Martie la Bazaar de Primăvară, a 11-a ediție de la Apolla Events dedicată micilor artiști, dar și vânzătorilor de haine vintage/second hand. Cu această ocazie, aniversăm un an de când organizăm evenimente și dorim să petrecem împreună.

Evenimentul se va desfășura în București, la Maison 13, pe str. Dumbrava Roșie nr 2 și vă punem împreună la dispoziție interiorul superb amenajat și compartimentat, dar și mica grădină unde vă veți putea relaxa și bucura de aerul primăvăratic.

Coffee van-ul și food truck-ul de la intrare vă stau la dispoziție cu licori magice și preparate delicioase pe toată perioada târgului, deci puteți savura liniștiți o cafea fierbinte sau o ciocolată caldă aromată în timp ce legăm conexiuni și susținem comunitatea locală.

Când va avea loc: 18-19 martie, Maison 13.

Programul complet al evenimentului.

Curs Cozonaci Pufosi

Ne face deosebită plăcere să vă invităm la un nou curs intensiv de COZONACI PUFOȘI, să descoperim secretele pregătirii acestui desert tradițional în diverse variante savuroase, aromate, cu nuci, cacao, fistic, zmeură, și nu numai alături de Pastry Chef Instructor Georgiana Răican.

La acest curs vom învăța cum să facem un aluat dospit la rece și la cald, să lucrăm diferite tipuri de umpluturi, iar la final vom obține 5 sortimente de cozonaci.

Când va avea loc: 18 martie, ICEP HOTEL SCHOOL.

Programul complet al evenimentului.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri