Atunci când auzi despre un nou gadget care îmbină un aspect clasic și elegant cu tehnologie de ultimă oră, știi că cel mai probabil este vorba despre un nou produs HUAWEI. Deși obișnuiți cu stilul inovator al gigantului chinez, cea mai nouă lansare în materie de ceasuri inteligente îi cucerește chiar și pe cei mai avizi cunoscători.

HUAWEI WATCH Ultimate este ceasul care arată ca un ceas analog de lux, se comportă ca un ceas inteligent de ultimă generație și vine la pachet cu tehnologii patentate care îl recomandă unei categorii care știe, în general, pe ce dă banii.

Pentru un stil de viață performant, accesorizează-te ca atare

Un ceas premium pentru utilizatori premium - un aspect clasic analog, dar care are caracteristicile celui mai performant ceas inteligent de pe piață? Zis și făcut! HUAWEI lovește din nou, de data aceasta cu un gadget menit să îți dea upgrade la stilul de viață. Cu peste 100 de moduri de sport, HUAWEI WATCH Ultimate se adresează cu dedicație persoanelor active, venind la pachet cu modul de scufundări (cu o rezistență de până la 10 ATM), ski (având o curea specială pentru costumul de ski) sau expediții, un mod complet nou, pentru pasionații de aventuri. Ceasul cu cel mai mare ecran LTPO AMOLED din industrie te va ajuta să îți organizezi zilele ocupate în timp ce îți monitorizezi starea de sănătate, cu măsurători ai nivelului de oxigen din sânge, ai nivelului de stres și a somnului, fiind compatibil atât cu iOS, cât și cu Android.

Accesorizarea potrivită poate reprezenta deseori un mare atu, mai ales la locul de muncă. Un studiu publicat de ziarul Social Psychological and Personality Science apreciază că persoanele îmbrăcate elegant și cu ținute bine accesorizate au șanse mai mari să fie percepute ca persoane competente, raționale, de încredere, și sunt mai predispuse ca în cadrul unei negocieri să obțină un rezultat în favoarea lor.

Primul ceas inteligent cu o carcasă inovatoare dintr-un aliaj de tip Liquid Metal pe bază de zirconiu, material regăsit în mod normal în ceasurile tradiționale de lux, de 4.5 ori mai rezistent și de 2.5 ori mai dur decât oțelul inoxidabil, HUAWEI WATCH Ultimate se regăsește din punct de vedere vizual la granița dintre clasic și modern, cu o estetică atemporală și un set de caracteristici inovatoare.

Dacă luxul e ceva ce îți surâde, intră pe HUAWEI Store

Fie că ești o persoană iubitoare de sporturi sau ai o agendă plină și pui preț pe felul în care te prezinți, HUAWEI WATCH Ultimate este inovația creată special să îți ofere experiența celui mai performant ceas inteligent în carapacea elegantă a unui clasic atemporal. Ceasul în cadranul căruia eleganța întâlnește performanța este disponibil acum în HUAWEI Store. Ne plac clasicii, ne place și contemporaneitatea, ne place HUAWEI WATCH Ultimate!

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri