Therme redeschide pe data de 1 iunie plaja Sands of Therme, cea mai mare plajă urbană din România. Reprezentanții Therme îi așteaptă pe români cu piscină, pool bar, cocktail bar, gelato bar, palmieri și 30.000 de metri pătrați de nisip fin.

”Numărătoarea inversă până la deschiderea plajei Sands of Therme a început! Deja poți să simți nisipul fierbinte în timp ce te plimbi pe plajă, soarele arzător în timp ce te răcorești în piscină sau adierea vântului printre frunzele de palmieri, în timp ce te relaxezi în hamac, la umbră.Joi, 1 iunie, 2023 - 𝐒𝐚𝐧𝐝𝐬 𝐨𝐟 𝐓𝐡𝐞𝐫𝐦𝐞 dă startul verii. Ne vedem pe plajă”, au scris pe Facebook reprezentanții Thereme.

Proiectul, care depășește 5 milioane de euro în total, a fost lansat în vara anului 2017 și a plasat Bucureștiul în rândul capitalelor europene cu plaje urbane, alături de Lisabona, Berlin, Viena, Paris, Moscova sau Hamburg.

Turiștii români și străini sunt așteptați să se bucure 7 zile din 7 de piscina tropicală cu apă termală înconjurată de palmieri. Sands of Therme beneficiază de 30.000 mp de nisip fin, sute de șezlonguri, umbrare tip vela, bean bags și hamacuri.

Sursa foto: Thereme / Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri