Te uiți în jurul tău și îți dai seama ca locuinței tale îi lipsește ceva. Așa ca îți dai seama ca ai nevoie de mai mult stil și de câteva decorațiuni. Ceea ce face ca o casă să fie casa perfectă depinde de mai multe lucruri. Gustul și stilul tău joacă un rol major în acest sens. Desigur, fiecare își alege propriul stil interior acasă. Acest lucru se reflectă în principal în mobilier și culori. Pentru a te inspira, îți vom oferi câteva idei pentru decorarea casei tale.

Postere și tablouri - Posterele de perete sunt afișe mai mari sau mai mici cu ajutorul cărora poți oferi rapid și ușor un nou aspect casei tale. Poți varia foarte mult cu ele și pentru că sunt și foarte accesibile, poți schimba decorul atunci când dorești. Și tablourile sunt perfecte și nu este obligatoriu să ai tablouri pictate, însă dacă le ai, cu atât mai bine. Poți pune postere și tablouri pe orice perete gol. Posterele pot fi folosite în multe moduri. De exemplu, le poți pune în rame foto, în picioare pe podea sau agățate de perete. Posterele de perete sunt disponibile în multiple variante. De exemplu, poți alege postere alb-negru, minimaliste, cu citate, botanice sau grafică. Există câte un poster pentru toată lumea. Tablourile, pe de altă parte, sunt stilate și potrivite pentru orice interior. Pentru inspirație poți alege Pinterest, unde vei găsi o mulțime de moduri de a combina atât tablourile cât și posterele pe un perete.

Statuete și măști - O masca sau o statuetă este o figurină sau un obiect decorativ pe un suport sau ce poate fi așezat/ă pe un perete. Poți găsi multe variante diferite. De exemplu, poți alege decoratiuni handmade pentru acasa din lemn sau piatră, ce reprezintă figurine precum Buddha sau alte zeități exotice. Un asemenea obiect va fi o adevărată atracție în casa ta. Așează această piesă într-un loc la vedere. De asemenea, este cel mai indicat să alegi un obiect care ți se potrivește cu adevărat. Astfel vei crea o atmosferă și mai personală în casa ta și să-ți decorezi întregul interior în stilul tău.

Coșuri și cutii - Aceste accesorii de casă versatile pot fi folosite în mai multe scopuri. Sunt desigur obiecte fantastice de depozitare, dar și piese ideale pentru decorarea casei. Într-o casă în care locuiesc oamenii există, inevitabil, dezordine. Dar cu coșuri și cutii poți face dezordinea mai puțin vizibilă. Totul va fi mult mai bine depozitat. De asemenea, totul va fi mai compact. Poți găsi cosuri din răchită, din catifea, din plastic…există o mulțime de cutii și coșuri pe care să le poți folosi. De asemenea, poți folosi cutii vechi de legume pe care le poți vopsi sau retușa. Stivuiește mai multe și vei avea un dulap în casa ta!

Covoare - Covoarele sunt disponibile în toate formele și dimensiunile. Îți fac podeaua mai puțin rece și îi conferă un aspect cald. Interiorul va fi un întreg cu aceste piese textile de interior. Dacă pui un covor în sufragerie, se creează un fel de legătură între canapeaua ta și măsuța de cafea. Sunetul este, de asemenea, înăbușit de covor. Spațiul tău sună mai puțin gol în acest fel. Covoarele sunt calde și confortabile. Pe scurt, vei avea o piesă de decor foarte frumoasă pentru casă! Există mai multe opțiuni atunci când cauți un covor. Poți opta pentru covoare cu păr lung și covoare cu păr scurt. Totuși, trebuie să știi că un covor cu fire scurte este mai ușor de curățat.
Există tot felul de modele de covoare. La moda în acest moment sunt covoarele etnice. Aceste covoare au modele foarte la modă în această perioada. Un alt sfat frumos este să combini mai multe covoare între ele. De exemplu, un covor etnic și un covor rotund din răchită pot arată super bine.

Flori și plante - Adu natura în casa ta! Pentru un pic mai multă viață în casă ta, nu uită să încorporezi în locuința flori și plante. Florile pot împrospăta interiorul cu culorile lor. Pune o grămadă de flori pe masa de sufragerie într-o vază frumoasă. Plantele pot fi folosite în multe feluri. De exemplu, alege o serie de plante mici într-un dulap deschis. Sau poți pune o plantă mare și drăguță în colțul camerei. Florile reprezintă un decor frumos pentru casă pe tot parcursul anului și sunt ușor de înlocuit. O tendință a anului 2023 este jungla urbană. Așa creezi un fel de junglă în interior cu ajutorul plantelor.

Perne - Ce este o canapea fără perne decorative? Pernele sunt un accesoriu care nu trebuie să lipsească de pe o canapea. În categoria decorațiuni pentru locuințe confortabile, pernele decorative sunt numărul 1. Pernele decorative sunt ideale pentru a aduce în casa ta ultima piesă a confortului. De asemenea, aceste perne completează paleta coloristică intoriaora. De exemplu, dacă ai un perete mov, alege perne mov. De asemenea, pernele sunt confortabile atunci când stai pe canapea. Ele dau culoare și căldură oricărei încăperi.

Lumânări și suporturi pentru lumânări - Lumânările sunt indispensabile în casă ca obiecte de decor, mai ales iarna. Pe lângă lumină, lumânările aduc și multă atmosferă cozy în locuință. Indiferent dacă sunt mari sau mici, groase sau subțiri, ele pot fi folosite în multe feluri. De exemplu, le poți așeza pe o tavă. Sau poți pune lumânări subțiri în sticle sau sfeșnice. Inspiră-te sau lasă imaginația să aleagă pentru tine.

Oglinzi - Oglinzile fac camera să pară mai mare. Le poți folosi funcțional, dar și ca accesoriu pentru casă. Există oglinzi cu rame frumoase, poate chiar cu aspect oriental. Acestea sunt foarte atractive și îmbracă frumos camera. Oglinzile pot fi un plus pentru orice încăpere din casa ta, indiferent de stilul interior pe care îl ai.
Cu aceste piese de interior, vei obține ceva ce oricare dintre noi își dorește în locuința: unicitate. Așa că nu-ți fie teamă să încerci să încorporezi tot felul de obiecte în casa ta. Vei avea un loc plăcut și confortabil, în care să te simți mereu bine.

Sursa foto: disini.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri