NEVERSEA, cel mai mare festival organizat pe o plajă din Europa, vine cu o nouă provocare pentru iubitorii de muzică. Ajuns la cea de-a cincea ediție, Neversea lansează propria colecție de NFT-uri. Inspirată de spiritul festivalului, colecția NFT „Dreamy Whales by Neversea” oferă deținătorilor acestor NFT-uri multiple beneficii atât în timpul festivalului, dar și în afara acestuia, online și offline.

Dreamy Whales by Neversea, colecție unică de NFT-uri

Fanii Neversea au parte anul acesta de o nouă experiență unică. Neversea lansează propria colecție de NFT-uri.
Dreamy Whales by Neversea este o colecție de 10.000 de piese NFT, inspirate de spiritul Neversea, care oferă o serie de beneficii în timpul festivalului, dar și calitatea de membru al unei comunități unice – comunitatea Dreamy Whales sau ”Boop Boop Tribe”, primul Mega Trib digital – care se va bucura de experiențe exclusiviste, atât online, cât și offline.

„Prin abordarea sa inovatoare, Dreamy Whales prezintă nu doar o colecție NFT excepțională, ci și o comunitate vibrantă care surprinde esența Neversea și care se bucură de beneficii atât în universul Web3, cât și în viața reală”, spune Victor Alexandru, COO Dreamy Whales by Neversea.

Beneficii pentru deținătorii de NFT-uri Dream Whales by Neversea

Dream Whales by Neversea este mai mult decât o colecție NFT. Deținătorii acestor NFT-uri se vor bucura și de alte beneficii, pe lângă accesul la festival. În calitate de membru al „Boop Boop Tribe”, deținătorii de NFT-uri vor avea acces în backstage și acces VIP la Dreamy Whales Web3 Hub – un loc special amenajat în cadrul festivalului, de aproape 500 mp, unde deținătorii de NFT-uri vor avea propriul DJ, plus alte proiecte din Web3 și zonă de VIP și Lounge.

În plus, Sense4Fit, unul dintre partenerii principali Dreamy Whales, va construi pe plaja Neversea primul Jungle Gym Beach din Europa, unde deținătorii de NFT-uri se vor putea antrena gratuit, folosind echipamente sportive construite din lemn.

”Vom construi un mini-univers sportiv inspirat de The Flinstones. Și pentru că toate echipamentele vor fi din lemn, vom planta mai mulți copaci, echivalentul volumul de lemn folosit”, precizează Antonio Enache, CEO Sense4Fit.

Totodată, NFT-urile Dreamy Whales by Neversea oferă deținătorilor experiențe unice și în afara festivalului Neversea, atât în lumea reală, cât și în Web3. Astfel, vor fi organizate anual petreceri dedicate special deținătorilor de NFT-uri Dreamy Whales, nu doar în România, ci și în alte locuri ale lumii, petreceri unicat, cu tematică distinctă și invitați speciali, artiști și DJ de renume, la alegerea deținătorilor de NFT-uri. O parte din comunitate s-a bucurat deja de o petrecere în Metaverse, unde a performat live pe scena virtuală DJ-ul român Freaka Da Disk.

Colecția Dreamy Whales NFT este creată pe blockchain-ul MultiversX, fostul Elrond, unicornul 100% românesc din Sibiu, care dezvoltă tehnologie blockchain.

NEVERSEA, cel mai mare festival pe o plajă din Europa

Organizat pe malul Mării Negre, festivalul NEVERSEA adună laolaltă, în fiecare an, peste 200.000 de iubitori de muzică din țara noastră și străinătate.

Anul acesta, festivalul Neversea va avea loc pe Plaja Neversea din Constanța, în perioada 6 – 9 iulie 2023. Potrivit organizatorilor, cea de-a cincea ediție va fi cu adevărat spectaculoasă: artiști și DJ-i internaționali de renume vor seta ritmul distracției depline, pentru 4 zile pline de culoare și 4 nopți albe. Printre cei care vor urca pe scena principală Neversea se numără J Balvin, Lil Uzi Vert, Alok, Don Diablo, Sofi Tukker, Lost Frequencies și Steve Aoki. Nu lipsesc nici artiștii români: Paraziții, Petre Ștefan, Phunk B, Puya, Rava sau Șatra B.E.N.Z.

Experiența Neversea va fi completată de actori stradali, dansatori, acrobați, jocuri de lumini, butaforie și show-uri speciale.

Sursa foto: Pixabay.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri