Amosu Ultimo Diamond, in valoare de aproximativ 114.000 de dolari, a devenit lider incontestabil in acest clasament al celor mai scumpe iPhone-uri din lume, reusind sa surclaseze modelul Princess Plus iPhone. Se pare ca, acestui concept nou, extrem de stralucitor, nu-i liseste nimic. Impodobit cu 1.179 diamante care insumeaza 16,18 carate, iPhone-ul este realizat manual, din materiale de calitate superioara si de catre cei mai iscusiti specialisti in domeniu, iar la toate acestea se adauga cea mai performanta tehnologie in domeniu.

Este evident motivul pentru care Amosu Ultimo Diamond este un model unic in lume. Ecranul este decorat cu 458 de diamante, in timp ce, carcasa din spate este realizata in totalitate din aur alb de 18 carate, icrustat, de asemenea, cu 660 de diamante. La toate acestea se adauga logo-ul Apple, decorat cu 61 de diamante si cutia de lemn de lux, in care veti primi acest model premium.

Mai mult chiar, odata cu achizitionarea acestui gadget, proprietarul va beneficia timp de un an de servicii informationale VIP. Aceste servicii vor fi disponibile 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an si sunt menite sa economiseasca timpul si banii posesorului unui model Amosu Ultimo Diamond, punand la dispozitia acestuia servicii de lux precum bilete in primul rand la un show de moda sau inchirierea unui iaht in ultimul moment.

De asemenea, posesorul acestui iPhone va intra in posesia unui card ce-i va oferi servicii privilegiate VIP, card acceptat de Lamborghini UK, Bombardier Skyjet International, Sunseeker Yachts, Oliver Sweeney, Holland and Holland, Selfridges si Ascot Horse.