Tastatura digitala Cellulon este o aplicatie noua, foarte importanta, reprezentand veriga lipsa intre dispozitivele mobile / wireless si capacitatea de introducere de date. Metodele clasice de introducere a datelor, desi populare, nu sunt practice pentru ca pot fi folosite numai insotite de tastaturile mecanice de dimensiuni mari.

Portabilitatea reprezinta principalul avantaj . Tastatura digitala Cellulon CL850 este mult mai mica decat cele mai multe tastaturi traditionale, putand fi astfel transportata impreuna cu dispozitivul mobil. Conexiunea se poate face wireless, prin Bluetooth, sau prin cablu USB.
Fiabilitatea, flexibilitatea, productivitatea si inovatia sunt caracteristicile importante ale acestui produs, principalele avantaje ce decurg fiind:

- Nu este compus din parti mobile;
- Poate functiona alternativ si cu mouse-ul aparatului la care este conectat;
- Asigura o buna compatibilitate cu dispozitivul mobil. Compatibilitatea cu sistemele de operare include Windows Mobile 5.0 / 6.0 PPC sau editia SP, Blackberry, Symbian si Windows HP precum si compabilitatea cu 4 limbi: engleza, franceza, germana si coreeana ;
- Datorita sistemului laser de proiectie, asigura atat o utilizare facila, cat si o acuratete perfecta a datelor de intrare;
- Confortabila in utilizare prin lipsa fizica a butoanelor;
- Utilizeaza tehnologia perceptiei electronice care capteaza miscarea degetelor pe suprafata de proiectie. In functie de mediul in care este utilizat si de preferintele utilizatorului se pot ajusta atat gradul de sensibilitate la miscare, cat si luminozitatea.

Citeste si:

Incepand cu luna august aveti acces la acest produs in retelele de magazine Media Galaxy (www.mediagalaxy.ro) , Domo (www.domo.ro) si Euro-GSM (www.eurogsm.ro) precum si in magazinele subdistribuitoare.

Celluon activeaza in domeniul aplicatiilor portabile de introducere a datelor. Sediul central se afla in Seoul, Korea, tara recunoscuta pentru contributia in progresul tehnologic. Compania Cellulon este puternic implicata in procesele de cercetare si dezvoltare cat si in cele de fabricatie a tastaturilor digitale si al produselor ce utilizeaza tehnologia perceptiei electronice 3D.

LCP Systems este unul dintre cei mai importanþi distribuitori si importatori de PDA-uri, Smartphone-uri, GPS-uri si solutii logistice din Europa Centrala si de Est. Portofoliu de produse include PDA-uri, Smartphone-uri si GPS-uri de la importanþi furnizori globali ca: Mio (PDA-uri, Smartphone-uri, si sisteme de navigaþie), HTC (PDA-uri, Smartphone-uri), Covertec (cabluri, încarcatoare si genti), Leadtek (dispozitive GPS), Symbol (tehnologie pentru sisteme de coduri de bare), Cypherlab (tehnologie pentru sisteme de coduri de bare).
LCP Systems a fost fondata in 2003, în Ungaria. In 2006 a fost deschis biroul din Romania iar in prezent are un nivel al vanzarilor de aproximativ 4000 de produse lunar.