La a opta editie a Festivalului Brazilor de Craciun, organizatorii incep licitatia de la 170.000 euro, suma record donata de sponsorii principali ai evenimentului, sfidand astfel efectele crizei economice mondiale.
Intrucat Sarbatorile de Iarna invita pe fiecare la gestul de a darui, Festivalul Brazilor de Craciun prezinta si in acest an povestile emotionante a 18 braduti creati special. Brazii vor fi licitati in cadrul Galei, ce va avea loc la Ramada Bucharest North in data de 4 decembrie 2008, in acelasi scop nobil, de a sprijini copiii din Romania.

Festivalul Brazilor de Craciun este un eveniment de strangere de fonduri organizat anual de Salvati Copiii Romania, care are ca centru de interes o licitatie speciala de braduti de Craciun, creati exclusiv pentru aceasta ocazie de unii dintre cei mai cunoscuti designeri romani. Devenit una dintre atractiile calendarului social al sezonului, Festivalul Brazilor de Craciun sprijina proiectele derulate de Salvati Copiii Romania.

Autorii bradutilor creati pentru editia din acest an a Festivalului Brazilor de Craciun sunt Alexandru si Mihnea Ghildus, Carmen Secareanu, Ioan Nemtoi, Irina Marinescu, Kinga Varga si Carla Szabo, Laura Vargalui, Lena Criveanu, Missoni, Mihaela Glavan si Hatice Soysev Kolat, Oxette, Razvan Ciobanu, Rita Muresan, Stephan Pelger, Togo Design, Venera Arapu, Victoria 46, Wilhelmina Arz si copiii din programele Salvati Copiii.

„Autorii acestor braduti se implica in cadrul Festivalului Brazilor de Craciun pentru ca tot mai multi copii defavorizati din Romania sa beneficieze, in sfarsit, de aceeasi sansa pentru a studia ca orice alt copil de varsta lor, prin intermediul proiectelor Salvati Copiii. De asemenea, acest eveniment si-a pastrat continuitatea si datorita generozitatii companiilor si a personalitatilor care contribuie an de an la sprijinirea viitorului copiilor defavorizati. Dorim sa le multumim tuturor pentru ca ofera acestor copii speranta intr-o soarta mai buna”, declara Gabriela Alexandrescu, Presedinte Executiv al Organizatiei Salvati Copiii.

Comitetul de Organizare al Festivalului Brazilor de Craciun din acest an are in componenta sa pe Amalia Nastase, Andi Moisescu, Andreea Raicu, Bianca Dordea (Director Comunicare BRD - Groupe Société Générale), Corina Barladeanu (Manager 2activePR), Dan Moraru (BBDO Romania), Gabriela Terchila (Managing Director Proximity), Ileana Badiu ( Managing Partner Wunderman), Liviu Sfrija (Presedinte Henkel Romania), Mihaela Radulescu, Tereza Munteanu (Managing Partner Wunderman).

Despre Salvati Copiii Romania

Salvati Copiii Romania, membra a Aliantei Internationale Salvati Copiii, este o organizatie neguvernamentala activa in domeniul promovarii drepturilor copilului din 1990. Salvati Copiii este implicata in diferite proiecte de educatie, protectie sociala si advocacy pentru copiii aflati in familii sarace, copiii victima a violentei, copiii strazii sau copiii refugiati.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri